!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
bill_viper:
--- Quote from: saldale on November 14, 2011, 10:13:26 PM ---
--- Quote from: aimkara on November 14, 2011, 07:02:31 PM ---Μαύρο, χαμηλωμένο Nc με χρυσές ζάντες εθεάθει στο Νέο Φάληρο, ώρα 17:17, έξω από το κομμωτήριο Hair cut :police:
Συγχώρεσαι το smartάκι που σε καθυστέρησε στο ξεπαρκάρισμα, αλλά χάζευε το miataκι :P
--- End quote ---
Δεν ήμουν εγώ πάντως και ειδικά έξω απο κομμωτήριο...
Μήπως ήταν ασημί NB?
--- End quote ---
Χαχαχαχαχα!! Όλοι οι ποδοσφαιριστές τα'χουν αυτά! :P
george1.8:
--- Quote from: aimkara on November 14, 2011, 03:23:09 PM ---
--- Quote from: nmwisima on November 14, 2011, 09:20:16 AM ---Aston Martin Lagonda, σχεδιασμένη από τον Τζουτζάρο. :nod:
Καλά, ΥΠΕΡ-ΑΤΟΥ δεν έπαιζες ρε Σάμπα :????:
--- End quote ---
:urtm: γι αυτό μου θύμιζε κάτι :exaclty: άλλες εποχές, μου χει μείνει η de tomasso pantera :)
Μια με τα videoπαιχνίδια, μια με τα υπερατου.., α, να χαθείτε, μ επιασε γεροντική νοσταλγία πάλι :moutza:
--- End quote ---
Που το θυμήθηκες ρε Α. το ΥΠΕΡ ΑΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!
Πάει γεράσαμε..... :o :o
option-D:
--- Quote from: saldale on November 12, 2011, 08:41:14 PM ---Αχιλλέα σε ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω τις φιλοφρονήσεις!
Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα βγάλω τους πίσω λασπωτήρες..
Περιμένω όμως και κάποιον άλλο να πάρει πίσω τα σχόλια περι χρυσής καδένας :-\
--- End quote ---
Το παίρνω πίσω, όντως.. Μετά από προσεκτική ματιά με φως ημέρας, το αμάξι είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ...
Ούτε χαμήλωμα παραπάνω θέλει, ούτε τίποτα.. Και φυσικά, το καλύτερο κομμάτι του αυτοκινήτου είναι το πίσω..
...ΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
aimkara:
--- Quote from: saldale on November 14, 2011, 10:13:26 PM ---
--- Quote from: aimkara on November 14, 2011, 07:02:31 PM ---Μαύρο, χαμηλωμένο Nc με χρυσές ζάντες εθεάθει στο Νέο Φάληρο, ώρα 17:17, έξω από το κομμωτήριο Hair cut :police:
Συγχώρεσαι το smartάκι που σε καθυστέρησε στο ξεπαρκάρισμα, αλλά χάζευε το miataκι :P
--- End quote ---
Δεν ήμουν εγώ πάντως και ειδικά έξω απο κομμωτήριο...
Μήπως ήταν ασημί NB?
--- End quote ---
Βασικά, νόμιζα οτι ήταν ο Basilmx5.. :????:
option-D:
Εχθές έπαιξε τρελό πατινάζ στο δρόμο :llol: Πρόσφυση 0 ..
Σκέφτομαι να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή στο dancing, μαζί με Βασίλειο :giveheart:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version