!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (102/298) > >>

VasmaV:

--- Quote from: jSkyline on November 14, 2011, 09:41:05 PM ---
--- Quote from: Manolis on November 14, 2011, 12:34:24 PM ---Φιλικά στο λέω και εσύ που τους θυμάσαι δεν είναι ότι καλύτερο.. :girlie:

--- End quote ---

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν ειναι οτι καλυτερο ??? Το οτι σε αυτη την ηλικια δεν τον εχει χτυπήσει η γεροντική άνοια εγω το θεωρώ επιτυχία!!! Αλλωστε φαινεται απο σενα οτι θεριζει στις μερες σας και στην ηλικια σας !!!
:urtm:
ΥΓ. Σας τάπωσα παλιο-γερο-ξεκουτια !!! :finger:

--- End quote ---

Ε ψιτ..νιατο…σου βρήκα κουρσάκι μοναχα για πάρτη σου :P :P

Basilmx5:

--- Quote from: aimkara on November 15, 2011, 12:51:03 PM ---
--- Quote from: saldale on November 14, 2011, 10:13:26 PM ---
--- Quote from: aimkara on November 14, 2011, 07:02:31 PM ---Μαύρο, χαμηλωμένο Nc με χρυσές ζάντες εθεάθει στο Νέο Φάληρο, ώρα 17:17, έξω από το κομμωτήριο Hair cut  :police:

Συγχώρεσαι το smartάκι που σε καθυστέρησε στο ξεπαρκάρισμα, αλλά χάζευε το miataκι  :P

--- End quote ---

Δεν ήμουν εγώ πάντως και ειδικά έξω απο κομμωτήριο...
Μήπως ήταν ασημί NB?

--- End quote ---

Βασικά, νόμιζα οτι ήταν ο Basilmx5..  :????:

--- End quote ---
Ναι ρε εγω ημουν... ειχα σταματησει για να παρω καφεδακι στο redfox... πηγαινα δουλεια βλεπεις...

option-D:
Χαζεύω σήμερα στο φόρουμ μετά από μέρες και βρίσκω τα απίστευτα απ' όσο έλειπα  :llol:

Έχουμε τα χαλιά και τον κωλαρά από τον Αιμίλιο:

--- Quote from: emilmx on November 06, 2011, 10:10:36 PM ---Σπύρο με 80αρα τροχαλία και χαλιά κολάρα- σωληνώσεις

--- End quote ---

--- Quote from: emilmx on November 06, 2011, 11:09:24 PM ---δηλαδή δεν είχα σωλήνα αλλά κωλαρά στην ουσία απο Rotrex σε I/C πεταλούδα

--- End quote ---

2 σε 1  :P

(ψάχνοντας για φωτογραφία, είδα ότι το Μοιραρακέικο τρώει καλά: http://oichalia.blogspot.com/2010/11/blog-post_3007.html  :o )

gianic:
Το υπερ ατου αγιων θα μεινει στην ιστορια....  :llol: :llol: :llol:

nmwisima:
Κωλαράς με Ρότρεξ ή κωλαράς από Ρότρεξ? :llol: :llol: :llol: :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version