!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (100/298) > >>

iliasfyntanidis:

--- Quote from: nmwisima on November 14, 2011, 09:10:09 PM ---Ρε Σάμπα , από την ώρα που το είπες, παρατηρώ τα Edit που κάνεις στα ποστ για τα quotes.
Α.

--- End quote ---
Έχω ξεσκιστεί να κάνω quotes στα p.m.Εκεί δεν μπορείς να βάλεις χέρι,ε?????!!!!!Αν μπορούσες θα έβαζες.είμαι σίγουρος....................

nmwisima:

--- Quote from: dimsabas on November 14, 2011, 09:16:12 PM --- :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

Έτσι μου έρχεται να βάλω το post σου σε ανεξάρτητο θέμα και να το κάνω sticky, να το βρίσκω και να γελάω όποτε έχω τις μαύρες μου.

:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

ΥΓ. Έγραψες μπαγάσα! Μπορεί ώρες-ώρες να σε κράζουν διάφοροι (μεταξύ αυτών κι η αφεντιά μου), αλλά έχεις κάποιες μαγικές στιγμές που αναπληρώνεις για όλα τα προηγούμενα!  :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart:

--- End quote ---

Χαίρομαι που δεν παρεξηγήθηκες.
΄
Πλάκα-πλάκα, σε κάποια φόρα έχουν Gold Section που μεταφέρονται τα καλύτερα ποστ.
Με τόσο γέλοιο που έχουμε ρίξει εδώ κατά καιρούς θα ήταν καλή ιδέα.

Α.

jSkyline:

--- Quote from: Manolis on November 14, 2011, 12:34:24 PM ---Φιλικά στο λέω και εσύ που τους θυμάσαι δεν είναι ότι καλύτερο.. :girlie:

--- End quote ---
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν ειναι οτι καλυτερο ??? Το οτι σε αυτη την ηλικια δεν τον εχει χτυπήσει η γεροντική άνοια εγω το θεωρώ επιτυχία!!! Αλλωστε φαινεται απο σενα οτι θεριζει στις μερες σας και στην ηλικια σας !!!
:urtm:
ΥΓ. Σας τάπωσα παλιο-γερο-ξεκουτια !!! :finger:

dimsabas:

--- Quote from: nmwisima on November 14, 2011, 09:38:00 PM ---Πλάκα-πλάκα, σε κάποια φόρα έχουν Gold Section που μεταφέρονται τα καλύτερα ποστ.
Με τόσο γέλοιο που έχουμε ρίξει εδώ κατά καιρούς θα ήταν καλή ιδέα.

Α.

--- End quote ---

Γελοίο; Ή γέλιο; Ή ο τόνος είναι λάθος ή η ορθογραφία! :P :P :P :P

saldale:

--- Quote from: aimkara on November 14, 2011, 07:02:31 PM ---Μαύρο, χαμηλωμένο Nc με χρυσές ζάντες εθεάθει στο Νέο Φάληρο, ώρα 17:17, έξω από το κομμωτήριο Hair cut  :police:

Συγχώρεσαι το smartάκι που σε καθυστέρησε στο ξεπαρκάρισμα, αλλά χάζευε το miataκι  :P

--- End quote ---

Δεν ήμουν εγώ πάντως και ειδικά έξω απο κομμωτήριο...
Μήπως ήταν ασημί NB?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version