!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (88/298) > >>

Ξάδελφος:
Τυχερος εισαι... Οσο πιο καθαρο μαζντα πιο ακριβα τα ανταλλακτικα...χαχαχααα σου φεξε παλι Ελβετε.
Αντε ελα στο Ελλαντα να φαμε κανα κοψιδι ρε μαστορη!

Manolis:

--- Quote from: Reverant on November 12, 2011, 11:40:48 PM ---Τα αντιγραφικά μαγαζιά ήταν ο Εγκέφαλος και το ThomasSoft.

--- End quote ---

Αυτό πρέπει να είναι Δημήτρη.Μια συνωμοτική καταπακτή σε κατέβαζε στο υπόγειο και εκεί
γινόταν της αντιγραφής το κάγκελο.Θυμάμαι ότι είχε γίνει τρελός ντόρος όταν τους μάζεψαν..

tsekrs:

--- Quote from: Reverant on November 11, 2011, 03:33:49 PM ---Παιχνιδάρα το Xenon 2 Megablast. Μορφή ο εξωγήινος που αγόραζες τα upgrades. Φυσικά σε PC με VGA γιατί σε Amiga 500 δεν βλεπόταν.  :finger:

--- End quote ---
Φίλε Reverant σου έγραψα καποια επιχηρήματα στην σπόντα που πέταξες περί pc και AMIGA,με χιούμορ πιστεύω,και
σου εξηγούσα απλά την ανωτερότητα της amiga και ειδικά στο παιχνίδι που έλεγες πως "δεν βλεπόταν σε amiga",(καμια επαφη με την πραγματικότητα),
και καποιος hitler,τα διέγραψε όλα αυτά......
Πληκτρολογούσα και έχανα τον χρόνο μου,για να τα σβήσει έτσι απλά κάποιος mod?
Εγραψε για την amiga και καποιο αλλο παλικάρι,μετά απο εμένα (φυσικα υπέρ της...!),και ούτε αυτο το μύνημα υπάρχει ......
Ξέρεις κάτι για αυτό?
Ετσι λειτουργεί εδώ το σύστημα?
Φιλίκα πάντα όποιος τα έσβησε  :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
 :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
 :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
 :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:

Reverant:
Ο εγκέφαλος δεν είχε...καταπακτή, μια εμφανή γυριστή σκάλα είχε και κατέβαινεις κάτω με τη Δέσποινα (μορφή), το μαγαζί ήταν Σολωμού και Μπόταση γωνία. Ο Thomas ήταν Σολωμού 28 ή 30 νομίζω.

tsekrs:
Απλά δεν το είχα για φασιστοειδές forum,(το αντίθετο)και νομίζω πως στο post που αφορά το αμάξι μου,αν ξεφύγει
και λίγο η κουβέντα απ'το αυτοκίνητο εμένα δεν με πειράζει καθόλου....
Ετσι κι αλλιως εσύ το ξεκίνησες με την σπόντα που είπες (δεν βλεπόταν σε amiga)
Που να το φανταστεις όμως οτι παίζουν και εδώ AMIGADES τρελοί,που αποκαταστούν την αληθεια!
Και πάλι τα σεβη μου :finger: :finger: :finger: :finger: σε αυτον που τα εσβησε....
AMIGA RULEZ FOR EVER......και μεχρι το 94,τα σκιζε τα pcάκια χαλαρά....
Τώρα ξανασβήστα αν θες κυριε moderator αν θες.....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version