!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
Reverant:
Τα αντιγραφικά μαγαζιά ήταν ο Εγκέφαλος και το ThomasSoft.
Ξάδελφος:
Υπηρχε ενα γωνιακο που για τις αντιγραφες ανεβαινες σ ενα παταρι ημιοροφο. Δε θυμαμαι πως λεγοταν αλλα τελευταια φορα καπου στο 1996 ειχα παρει κατι αντιγραφα.
GENERAL:
--- Quote from: Ξάδελφος on November 12, 2011, 11:43:43 PM ---Υπηρχε ενα γωνιακο που για τις αντιγραφες ανεβαινες σ ενα παταρι ημιοροφο. Δε θυμαμαι πως λεγοταν αλλα τελευταια φορα καπου στο 1996 ειχα παρει κατι αντιγραφα.
--- End quote ---
Στο ακριβως απο πανω στενο απο το Πλαισιο και μαλιστα γινοταν ο χαμος εκει. Dune 2, Super Mario, UFO X-com και δεν συμαζευετε!!!
Ξάδελφος:
--- Quote from: AN7 on November 12, 2011, 03:16:28 AM ---To ότι το μισό αμάξι λέει FoMoCo το ξέρω. Ακόμα και το block το γράφει.
Απλά φαντάζομαι να ξέρουμε την πραγματική ιστορία(ότι η mazda δίνει τεχνογνωσία στα μοτερ και chasis development) και το ότι λέει fomoco δεν σημαίνει επ' ουδενί ότι έχει βάλει η ford το χέρι της στα μοτερ ειδικά.(μέχρι στιγμής) ;)
--- End quote ---
Την πραγματικη ιστορια της Μαζντα την ξερω απ οταν το 1986 αγορασε ο πατερας μου το rx7,μετα ενα 626GT και απο τοτε αλλα τρια μαζντα.Πεντε διαφορετικα περασαν απ τα χερια μου μεσα σ αυτα και ενα 2αρακι σαν το δικο σου που το πηρα τρακαρισμενο το επισκευασα και το πουλησα.Αυτη τη στιγμη εκτος απο το ΜΧ5 υπαρχει και ενα mazda2 του 2004. Ενα μαζντα6 ειχα ενα διαστημα εταιρικο. Ξερω καλα την ιστορια να σαι σιγουρος
Επισης δε λεει Fo Mo Co λεει F O R D και μαλιστα σε πολλα σημεια...Ford Spain :D Το ειδα ξανα και ξανα οταν εφτιαχνα το 2αρι σαν το δικο σου.
Παντως για να βαλε η φορντ τ ονομα της στο μοτερ μαλλον εβαλε και το χερι της πιο βαθεια απ οτι νομιζεις.
Μαθε καλυτερα την ιστορια γιατι δεν ειναι ετσι οπως την ξερεις... Sorry. Παντως η φορντ δεν ειναι και ΤΑΤΑ (ινδικη) καλη εταιρια ειναι μη σκας
simkoz:
^^^Δηλαδή ρε παιδιά εγώ με το Kuga και το NC έχω 2 Ford?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version