!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
tsekrs:
Ζητώ συγνώμη,για τα προηγουμενα γραφώμενά μου,γιατι απλά δεν ήξερα οτι
παίζει ποστ αλλου..και μεταφέρθηκαν και λέω τοση ώρα έγραφα σαν μαλακας και μου τα σβησαν ετσι απλα?
Κυριε moderator αμα θες βρίσε ελεύθερα ! και ζβήστα σε παρακαλώ να παώ στο σωστο το ποστ...
dimsabas:
Ούτε να σε βρίσουμε θέλουμε, ούτε να σου κάνουμε άσεμνες χειρονομίες (ούτε μία, πόσω μάλλον να πλημμυρίσουμε τη σελίδα). Χαιρόμαστε που σε έχουμε στην παρέα μας και μας αρέσει η τρέλα σου, η καλώς εννοούμενη, που ξεσπά πάνω στο Miatάκι (ναι, σωστά, το πιο όμορφο Μκ1 στην Ελλάδα). Αφιέρωσε λίγο χρόνο να δεις πώς λειτουργεί το φόρουμ, είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει πολύ. Μπες στο πνεύμα του και θα δεις ότι δεν είναι φασιστοφόρουμ και είμαι σίγουρος ότι μετά από λίγο καιρό, θα σου κακοφαίνεται και σένα αν κάποιος που έχει λίγες δημοσιεύσεις και δεν έχει "πιάσει" το όλο κλίμα, μπαίνει και κατηγορεί αδιάκριτα, εξαπολύοντας μύδρους δεξιά και αριστερά. ;) ;)
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on November 13, 2011, 11:36:55 AM ---Ούτε να σε βρίσουμε θέλουμε, ούτε να σου κάνουμε άσεμνες χειρονομίες (ούτε μία, πόσω μάλλον να πλημμυρίσουμε τη σελίδα). Χαιρόμαστε που σε έχουμε στην παρέα μας και μας αρέσει η τρέλα σου, η καλώς εννοούμενη, που ξεσπά πάνω στο Miatάκι (ναι, σωστά, το πιο όμορφο Μκ1 στην Ελλάδα). Αφιέρωσε λίγο χρόνο να δεις πώς λειτουργεί το φόρουμ, είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει πολύ. Μπες στο πνεύμα του και θα δεις ότι δεν είναι φασιστοφόρουμ και είμαι σίγουρος ότι μετά από λίγο καιρό, θα σου κακοφαίνεται και σένα αν κάποιος που έχει λίγες δημοσιεύσεις και δεν έχει "πιάσει" το όλο κλίμα, μπαίνει και κατηγορεί αδιάκριτα, εξαπολύοντας μύδρους δεξιά και αριστερά. ;) ;)
--- End quote ---
Ή ακόμα χειρότερα, απαντάει με quote ακριβώς κάτω από το ποστ που αναφέρεται :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
Manolis:
--- Quote from: Reverant on November 13, 2011, 11:07:44 AM ---Ο εγκέφαλος δεν είχε...καταπακτή, μια εμφανή γυριστή σκάλα είχε και κατέβαινεις κάτω με τη Δέσποινα (μορφή), το μαγαζί ήταν Σολωμού και Μπόταση γωνία.
--- End quote ---
Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια (κράχτε ελεύθερα λαμόγια :finger: ) και δεν καλοθυμάμαι.Πήγαινα εκεί και έγραφα
παιχνίδια το μακρινό 88-89 κάπου εκεί γύρω,γιατί θυμάμαι την amiga την αγόρασα με το που βγήκε.Στο μαγαζί που
αναφέρεις πήγαινα σίγουρα γιατί το θυμάμαι καλά,τώρα την καταπακτή(που ήταν πολύ συνομωτική κ μυστήρια)μάλλον
θα την θυμάμαι από κάποιο άλλο αντίστοιχο μαγαζί..
spoumi:
Εγώ τότε γεννιόμουνα :finger:
Κρίμα όμως ρε γμτ αν ήξερα ότι ξέρατε τόσα για την (προ)ϊστορία των Η/Υ θα σας έλεγα να βγαίναμε για κανά καφέ πριν δώσω αντίστοιχο μάθημα για να πήγαινα για δεκάρι :finger: :finger:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version