!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
dimsabas:
Βαγγέλη-Hera, είσαι μεγαλύτερός μου, δε σου φαινόταν μπαγασάκο... :P :P
nmwisima:
Έχετε ξεμπροστιαστεί όλοι με την Αμίγκα και τα Ατάρια, παλιόγεροι... :finger:
Αγαπημένο μου τραγούδι, Toto - Africa και πάει λεγοντας! :nod:
heras:
--- Quote from: dimsabas on November 12, 2011, 09:12:44 PM ---Βαγγέλη-Hera, είσαι μεγαλύτερός μου, δε σου φαινόταν μπαγασάκο... :P :P
--- End quote ---
Moντελο 1978 παρακαλω :P
Οντως μικροδειχνω γι αυτο μου κολλανε παντα 17χρονες :llol: :girlie:
nmwisima:
Του 78 δεν εισαι μεγάλος. Ο Σάμπας είναι του '76 με αντίληψεις του '54.
jSkyline:
--- Quote from: gianic on November 12, 2011, 05:30:56 PM ---Σωστος ο παιχτης! Την πρωτη μου amiga 500 μου την πηρε ο πατερας μου δωρο χριτουγεννων το 1991!! Την εποχη που τα pc ηταν μπιπ μπιπ μπιπ! Απειρα παιχνιδια! κατεβαιναμε στουρναρη και αντιγραφαμε τον αμπακο! Αγαπημενα παιχνιδια robocod , golden axe, dogs of war, war zone, street fighter ii, mortal kombat, shinobi karate και φυσικα το υπερτατο Τurrican II
--- End quote ---
Με αυτο το μ@λ@κ@ εχω την ιδια ηλικια απο οτι φαινεται γιατι μια απο τα ιδια εκανα και εγω!!!
--- Quote from: Manolis on November 12, 2011, 09:08:00 PM ---Θυμάμαι στην Στουρνάρη ένα υπόγειο που πήγαινα και μου έγραφαν παιχνίδια το οποίο κάποια στιγμή έκλεισε και τους
πήγαν όλους μέσα-είχε γίνει χαμός τότε,γιατί ήταν το πρώτο μεγάλο κρούσμα πειρατείας(το πρώτο που πιάστηκε δλδ,
γιατί από αντιγραφές κτλ γινόταν χαμός).Πως το έλεγαν το μαγαζί δεν θυμάμαι..
--- End quote ---
Ναι ρε φιλε και εγω το θυμαμαι, στην γωνια πανω απο το πλαισιο και επειδη φοβοντουσαν οι γονεις μας να μας αφησουν να κατεβουμε κεντρο την καναμε κρυφα.Καλα μεσα στο τρενο ειμασταν σαν χεσμενα εννοειται, καπου στην 1η γυμνασιου ολα αυτα...Επισης λιγα χρονια πιο μετα ηταν που ειχαν αρχισει να προτοεμφανιζονται και στο Μοναστηρακι τα κλεμενα κινητα!!! Μου θυμισες γαματες στιγμες τωρα!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version