!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#5]
philosopher:
--- Quote from: dimsabas on November 14, 2011, 09:42:52 PM ---Μία φωτογραφία αφιερωμένη στον Νίκο-Φιλόσοφο και τον Ηλία Μκ1-Μκ3-120-Πυρηνικό υποβρύχιο:
--- End quote ---
Η κακία θα σου μείνει ρε :P
Θα βάλω και εγώ μια έτσι να αποκαταστήσω τη τιμή της φίρμας...
spoumi:
option-D:
--- Quote from: royal_airness on November 14, 2011, 02:23:23 PM ---Reverse Entry με Anemiya FD3S
--- End quote ---
Σαν να λέμε "όπου φυσάει ο Anemos πάω" και τα σχετικά..
aimkara:
--- Quote from: royal_airness on November 15, 2011, 05:19:34 PM ---Αρχικα σκεφτομουν να κρατησω και τα background, αλλα μιας και ολο το αυτοκινητο ειναι καταμαυρο και τα 2 αυτοκολλητακια που εχω ηδη πανω ειναι σκετα ασπρα γραμματα (κοπτικο), ειπα να κανω και αυτα με τον ιδιο τροπο για να μην κανει πολυ μπαμ. Θα ηθελα το αυτοκινητο να παρει λιγο χρωμα με τα αυτοκολλητα αλλα το μαυρο ειναι δυσκολο χρωμα και πρεπει να εχεις πολυ ανεπτυγμενη αισθηση του στυλ για να ξερεις, τι-που και ποσο να βαλεις ωστε να φαινεται ωραιο.
Κοιταξτε ποσο χαλια φαινοταν το stickerbomb πανω στον μαυρο προφυλακτηρα -->
Δυστυχως το stickerbomb παει παρα πολυ σε ανοιχτοχρωμα αυτοκινητα, στα σκουρα χαντακωνεται ... :grrrrrr:
--- End quote ---
Στο μαύρο είναι δύσκολο..θέλει κάτι λευκό στ αμάξι για να δέσει, π.χ. ζάντες λευκές.
Εγώ πάντως θα σου πρότεινα ν αφήσεις μόνο το κομμάτι κάτω από τον κεντρικό αεραγωγό και να κάνεις και τους πλαινούς (πίσω από τις πόρτες).
Όπως και να'χει, κι έτσι ωραίο είναι :yeah: στην τελική, αυτοκόλλητα είναι, δεν είναι τατουάζ :exaclty:
royal_airness:
Ομορφα, εγω μαμηθηκα 2 ωρες να αντιγραψω ολα τα λινκ για τις εικονες μιας και καποιοι ενδιαφερθηκαν και το ποστ ξαφνικα χαθηκε. Πλακα βεβαια εχει οτι εφυγαν και οι φωτο απ'το δικο μου αυτοκινητο και τωρα ο aimkara εχει κανει quote σε ενα post που δεν γραφτηκε ποτε ... απ'οτι φαινεται οι εικονες που ανεβασα εγω δεν ηταν "Διαφορες φωτογραφιες", μαλλον ηταν απ'τις "αλλες" τις κακες και επρεπε να σβηστουν.
Υπαρχει ενα θεματακι με το moderating ... :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version