!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#5]

<< < (144/303) > >>

royal_airness:
Εγω προσωπικα εχω G25 και το απιχνιδι ειναι αξιοπρεπες, δεν μπορω να κανω αμεση συγκριση με LFS-R Factor-i Racing και GT Legends που ειχα παιξει παλαιοτερα μιας και εχει περασει αρκετος καιρος, θα κανω συντομα ομως μια συγκριση με το LFS. Το σιγουρο ειναι οτι απεχει πολυ απ'το "τραγικο" που λεει ο Nitroking εφοσον το παιζεις με τιμονιερα, περναει πολυ ευχαριστα η ωρα σου και δεν εχε τραγικα σοβαρα λαθη στην φυσικη του. Εμενα τουλαχιστον που δεν ειμαι κανενας hardcore gamer αλλα σκαμπαζω 5 πραγματα απο οδηγηση, με καλυπτει απολυτα για διασκεδαση και τολμω να πω και ξεμουδιασμα/προπονηση.

Αλλωστε απ'την στιγμη που το παιχνιδι περιεχει δυνατοτητα ρυθμισεων σε αναρτηση/γεωμετρια κτλ, μπορεις να κοροιδεψεις τα physics και να το φερεις στα μετρα σου η τελος παντων σε αυτο που εσυ πιστευεις οτι ειναι πιο κοντα στα επιπεδα της πραγματικοτητας.

Nitroking:
Ναι αυτο με τις αλλαγες εκανα στις αναρτησεις και κατεληγα να ξεχασω κι αυτα που ξερω.. :????: Γουστα ειναι τι να πω.. Στο GT5 αναφερομουν φιλε miata-mx5-roadster..

Το παιδι με το φιεστα ειναι σουπερ φωτογραφος γενικοτερα κι εχει γυρισει ολη την Ελλαδα με το ST.. Εχει βγαλει φωτος σε απιστευτα τοπια με οτι καιρικες συνθηκες μπορει να φανταστει κανεις..

dimsabas:
Μία φωτογραφία αφιερωμένη στον Νίκο-Φιλόσοφο και τον Ηλία Μκ1-Μκ3-120-Πυρηνικό υποβρύχιο:

Κι άλλες δύο στον Jskyline:

jSkyline:
Τι σκ@τ@ ειναι αυτο το εκτρωμα Ρ10, Ρ11, Ρ11-144 , Ν15, Ν16 ???

Το λεβητακι παραπανω βλεπω ειναι και ελληνικο ε ??? Οταν λεω εγω για τους μ@@@ες ελληνες ιδιοκτητες δεν με ακουτε...Τα πρωτα χερια ειναι απλα ψωνια απο εκει και μετα συνηθως ειναι και ψωνια και βλαμμενοι στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι μαλλον και γυφτος οι αλλοδαπος!

spoumi:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version