!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#5]
spoumi:
Πλάκα έχει που κάθεσαι και κατηγορείς χωρίς να ξέρεις γιατί πολύ απλά μεταφέρθηκαν στο σωστό και κατάλληλο τοπικ και δεν έμειναν στο άσχετο με τις φωτογραφίες.
Πλάκα έχει που υπάρχει μία προκατάληψη ως προς τους mod που ενώ κάνουν χωρίς κάποιο όφελος αυτό το φόρουμ λειτουργικό κάθονται και τα ακούνε από τον καθένα εδώ μέσα που δν ξέρει να ποστάρει εκεί που πρέπει.
Πλάκα έχει που αφού τα βάλουμε εκεί που πρέπει τα ακούμε κι από πάνω.
click me :good:
fyi δεν τα μετέφερα εγώ αλλά όποιος τα μετέφερε καλά έκανε.
nmwisima:
Sneak pics :D
royal_airness:
Συγνωμη spoumi που δεν γνωριζα το τοπικ στο θεμα με τις εμφανισιακες βελτιωσεις, απλα στο δικο μου μυαλο δεν υπηρχε λογος να φυγουν και απο εδω εξ'αρχης, αλλωστε οπως ειπα "Διαφορες φωτογραφιες" ειναι κι αυτες, δεν εβρισκε κανεναν λογο το κεφαλι ωστε να χαρακτηρισει τα συγκεκριμενα ποστ off topic.
Anyway, δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου ουτε με τους moderatos προσωπικα, απλα δεν ειναι η πρωτη φορα που διαγραφονται (οκ αυτην την φορα απλα μεταφερθηκαν) χωρις καποια ενημερωση ποστ μου σ'αυτο το φορουμ και γι'αυτο ενοχληθηκα. Μπηκα μεσα για να τα κανω copy paste σε αλλο φορουμ και επειδη δεν τα εβρισκα τραβαγα τα μαλλια μου γιατι μου πηρε αρκετη ωρα να ποσταρω τα λινκ, μετα βεβαια καταλαβα οτι μπορουσα να παω στα posts μου και να τα βρω απο εκει ... :llol:
Οπως και να εχει το θεμα ληγει εδω, θα προσπαθησω και εγω να μαθω με την σειρα μου το φορουμ λιγο καλυτερα, αλλα καλο θα ηταν να γινεται και καποια ενημερωση με ενα απλο ποστ απ'τους mod που να υποδεικνυουν το που ακριβως μεταφερθηκαν τα "αχρηστα" ποστ.
saldale:
--- Quote from: nmwisima on November 15, 2011, 09:58:54 PM ---Sneak pics :D
--- End quote ---
Τελείωνε.....
lok502:
--- Quote from: nmwisima on November 15, 2011, 09:58:54 PM ---Sneak pics :D
--- End quote ---
Ρίξε ένα πλύσιμο πρώτα.. O0
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page