!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#5]

<< < (276/303) > >>

Nitroking:

--- Quote from: Reverant on January 30, 2012, 09:17:48 AM ---(Πηγαίνετε εδώ: http://www.rceng.com/technical.aspx και βάλτε κάτω κάτω ότι θέλετε 170 άλογα, 4 μπεκ, 0.6 BSFC - το χαμηλώτερο δυνατό για turbo - 85% μέγιστο duty cycle και 60psi πίεση βενζίνης. Αποτέλεσμα, χρειάζεστε 268cc μπεκ, τυχαίο δεν νομίζω)

--- End quote ---

Αυτο δε φαινεται να δουλευει και πολυ σωστα.. Του εβαλα 220 αλογα και μου εβγαλε 436 μπεκ.. Ενω αποδεδειγμενα μπορουν να βγουν αυτα τα αλογα με 315 supra.. Ακομα και στο 100% ναν τα δουλεψεις τα supra παλι δε φτανουν το 80% του 436(~350)..

Liakos:
Πολυ το γουσταρω αυτο το kit της pitcrew.  :good:

Reverant:

--- Quote from: nmwisima on January 30, 2012, 11:03:47 AM ---
--- Quote from: Nitroking on January 30, 2012, 10:46:59 AM ---Μπορει να ισχυουν ολα αυτα που λες αλλα ειναι ασχετα με αυτο που ειπε ο Α.

Δηλαδη δε μιλησε για τα τεχνικα αλλα για το επιπεδο δυναμης/ροπης που χρειαζεται ενα μιατα.. Θεωρησε επιτυχια τα 180 αλογα τουρμπο, οχι τα τεχνολογικα επιτευγματα της mazda.. :P

--- End quote ---

Αυτό. Σχεδόν. Όχι επιτυχία. Ιδανικό νούμερο 180-200 για συνδυασμό επιδόσεων-ομοιομορφίας-οδικής συμπεριφοράς. Γνώμη μου.

Ρεβ αγόρι μου, χτύπα το κεφάλι σου στα αυτιά του μπάκετ σου να συνέλθεις. :finger:

Α.

--- End quote ---

Ρε γραφίστα του γλυκού νερού, τράβα βγάλε τα κραγιόν από τα αυτιά να χυθεί έξω το μπετό. 180 άλογα από 140 μαμά είναι ατμοσφαιρικό φτιάξιμο, όχι τούρμπισμα. Τα 1,6 με τα 110 άλογα πάνε στα 170 άλογα με 0,4. Και για ποιά ομοιομορφία και οδική συμπεριφορά μιλάμε όταν το αυτοκίνητο από μαμά κάνει χοντρά κοψίματα όταν το πατάς;

nmwisima:
Τέλος πάντων, εγώ είπα ότι τα 180-200 άλογα είναι ιδανικά για το μιάτα και το βάρος του, ώστε να κινείται ικανοποιητικά, χωρίς να έχει ξεσπάσματα.

Το κόλλημα με το Mazdaspeed δεν ξέρω γιατί το έχεις φάει (εννοώ με τα προβληματα που εμφανίζει), δεν το έχω οδηγήσει, ούτε έχω ασχοληθεί με δαύτο
και όπως και να έχει δεν ήταν το MS και οι παραξενιές του η ουσία αυτού που είπα.

Καλή καρδιά.

Α.

Reverant:
Εγώ δεν λέω τίποτα άλλο από αυτό που μου λένε οι ίδιοι οι κάτοχοι του. Πολλά αυτοκίνητα στα specs φαίνονται "φοβερά", στην πράξη μάπα το γλυκό.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version