!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#5]

<< < (277/303) > >>

lordin:

gr8:

Ξάδελφος:

--- Quote from: Newstyle on January 30, 2012, 03:20:51 AM ---Φυσικα Ξαδερφε εχεις μπερδευτει και για αλλη μια φορα δεν καταλαβαινω γιατι εισαι εμπαθης χωρις λογο.

Μην βαζεις το δικο μου αμαξι σαν παραδειγμα δεν ειπα ποτε εγω οτι ειχα ζητουμενο να στριψω. Εχω αμαξι για χρονους στην ευθεια και με αυτο το σκοπο το βελτιωνω.

Φυσικα δεν καταλαβες κιολας οτι οι καμπυλες που ειπα για το ιntegralle ηταν ειρωνικο . Εκτος και αν νομιζεις οτι δεν ξερω πως ειναι το ιntegralle.

Αν σου αρεσει καντο ετσι εγω μαζι σου , δεν θα σε κακοχαρακτηρισω ποτε ουτε θα σε κατακρινω απλα θα πω οτι δεν μου αρεσει.

--- End quote ---

Δεν υπαρχει προσωπικη εμπαθεια απ την πλευρα μου προς το προσωπο σου και προς κανεναν.
Ειλικρινα εχω κουραστει να διαβαζω προσωπικες διαμαχες ,εμπαθειες,ιντριγκες,"σχολες",παρεξηγησεις και μανουρες.
Μην αρπαζεσαι και μη με παρεξηγεις. Δεν εκφραστικα πουθενα με ειρωνια ή με απαξιωση ουτε για σενα αλλα και για κανεναν.
Διαβασε ξανα το ποστ μου αν θες.
Δεν υπαρχει θεμα ,ξεκαθαρισε το στο μυαλο σου!
Για τις καμπυλες των Delta δεν ειρωνευτικα αυτο που εγραψες εσυ αλλα πηρα πασα και συνεχισα σχετικα γι αυτα τ αμαξι που παντα μ αρεσαν και μ αρεσουν για τις γωνιες τους και τις καμπυλες που δεν εχουν!
Μη σκας λοιπον με τετοια οσον αφορα εμενα.Ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα πρεπει να παρεξηγηθεις :exaclty:

Και για να μαστε ον τοπικ και για να παρεις μια ιδεα ποσο μ αρεσουν οι καμπυλες,ενα τετοιο ηταν το πρωτο μου αμαξι.

dimsabas:

--- Quote from: gr8 on January 30, 2012, 07:24:07 PM ---

--- End quote ---

Πανέμορφο! Το επόμενο NSX; Έχει εκτινασσόμενα roll-bar ή επαφίεται στα κεφάλια των επιβατών; :oops:

dimsabas:

Πανέμορφο :giveheart: :giveheart: αλλά για τρίτο Miata!

Ένα σώβρακο (σαν αυτό που έχω τώρα καλή ώρα), ένα NC για καθημερινή χρήση (γιατί σε ΝΑ και ΝΒ με μαμά καθίσματα δε χωράω) κι ένα ΝΑ όπως αυτό, για την κλασικούρα και τη μοναδικότητα της υπόθεσης. :giveheart:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version