!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#5]
dogits:
Χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε!Και λογω των εορτων είπα να βάλω επετειακες ζαντες χρωματος Α'ι' Βασιλη για πειτε γνωμες:
Uploaded with ImageShack.us
η ζαντα ειναι η γνωστη ultraleggera
και τωρα το δικο μου με διαστασεις 15X7 και βαρος 5200
General_lee:
Eμενα δε με χαλανε παντως, μια χαρα ειναι. Απλά με χαλαει λιγο το πορτοκαλι φλας του πισω φαναριου τωρα. Προτιμουσα το λευκο-κοκκινο του nbfl. (για να μην μπλεκεις και πορτοκαλι μαζι με το κοκκινο-μαυρο που εχει παντου το αμαξι.
Ερωτηση: Στις τρυπες στον προφυλακτηρα χρησιμοποιησες το μαμα ανταλλακτικο πλαστικο για προβολακια απλά χωρίς το κρυσταλο/φως η εχεις κανει πατεντα? Μου φαινεται πιο μικρη η τρυπα και να προεξεχει λιγοτερο. Μαρεσει ετσι και σκεφτομουν κι εγω να φερω αερα απο εκει αλλα το πλαστικο μαζι με προβολακι ειναι πανακριβο για να πεταξεις μετα το προβολακι.... :angel:
giorgosMK2:
πολυ ομορφο το μχ σου να το χαιρεσαι..και η ζαντα μου αρεσει θα συμφωνησω για το φλασ πισω.ερωτηση πως και δεν εχεις μεγαλυτερη διασταση ζαντασ?
jSkyline:
Τελειο ειναι αλλα πιστευω οτι απο κοντα δεν θα μου αρεσει! Το χρωμα σου σε αυτες τις φωτο φαινεται σαν μαυρο αλλα στην πραγματικοτητα ειναι σκουρο μπλε, και δεν νομιζω οτι πολυταιριαζει με το χρωμα στις ζαντες.
nmwisima:
Μια φορά έκραξα τον Σάμπα για πλάκα και ξεκίνησε θύελλα :llol:
Μια και το συζητάμε, ωραίες φωτογραφίες ειναι, όλες τους, αλλά για το δικό μας φόρουμ αρκούσε η πρώτη δημοσίευση του Σάμπα, οι υπόλοιπες δεν έχουν κάτι νέο να πουν σε ένα φόρουμ Μχ5 ούτε σε ένα Θέμα με φωτογραφίες, αφού δεν έχουν τίποτα νέο να μας πουν.
Πάντως, Νίκο, δεν είναι clopy-paste η αναδημοσίευση, εφόσον γίνεται με αναφορά της πηγής απ' όπου προέρχονται και δεν νομίζω ότι ο Σάμπας το έκανε με κακό σκοπό ή τελικά του έκανε κακό του παιδιού, αφού είναι πιθανό να έστειλε και μερικούς προς το μέρος του, κινόντας τους το ενδιαφέρον ;)
Α.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version