!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#5]

<< < (233/303) > >>

dimsabas:
Δεν υποστηρίζεται η συγκεκριμένη χρωματική επιλογή από κάτι αντίστοιχο στο αμάξωμα. Στην περίπτωση της 911 ή του Golf υπάρχει κάτι στο υπόλοιπο αυτοκίνητο που ταιριάζει με το πορτοκαλί χρώμα. Αν τις έβαζε ο Όπτιονας και έβαζε πορτοκαλί δεματικά ή αντίστοιχα αυτοκόλλητα, θα ήταν πιο ταιριαστές. Τώρα δεν είναι. :nono:

Αναφορικά με τις φωτογραφίες του Fiesta, προφανώς και έχει γίνει ερώτηση στο αντίστοιχο θέμα που τις δημοσιεύσει στο 4Τ φόρουμ. Και σιγά μη θέλω και έγγραφη άδεια του εκδότη ρε παιδιά, στο Internet είμαστε, όχι στην κουζίνα της γιαγιάς με το γλυκό του κουταλιού, που πρέπει να την ρωτήσεις πριν το κατεβάσεις. :llol:

Nitroking:

--- Quote from: nmwisima on January 02, 2012, 09:26:22 AM ---Πάντως, Νίκο, δεν είναι clopy-paste η αναδημοσίευση, εφόσον γίνεται με αναφορά της πηγής απ' όπου προέρχονται και δεν νομίζω ότι ο Σάμπας το έκανε με κακό σκοπό ή τελικά του έκανε κακό του παιδιού, αφού είναι πιθανό να έστειλε και μερικούς προς το μέρος του, κινόντας τους το ενδιαφέρον ;)

--- End quote ---

Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι κακο, ειπα οτι απλα καλο ειναι να το γνωριζει ο δημιουργος. Και γιαυτο και τον ειχε ηδη ειδοποιησει ο Σαμπ..

SIMOS:

--- Quote from: jSkyline on January 02, 2012, 09:23:21 AM ---Τελειο ειναι αλλα πιστευω οτι απο κοντα δεν θα μου αρεσει! Το χρωμα σου σε αυτες τις φωτο φαινεται σαν μαυρο αλλα στην πραγματικοτητα ειναι σκουρο μπλε, και δεν νομιζω οτι πολυταιριαζει με το χρωμα στις ζαντες.

--- End quote ---

Από κοντά που το είδα, φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο από ότι στις φωτογραφίες.  Το κόκκινο της ζάντας δεν είναι τόσο έντονο.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι τραβάει πολύ την προσοχή και αυτό δεν είναι θεμιτό από όλους !   

nmwisima:
Μετά τη συμφωνία του Τζέι με μένα το '12 συνεχίζει να μας εκπλήσει, αφού θα έρθω και εγώ να συμφωνήσω με τον Σάμπα :llol:

--- Quote from: dimsabas on January 02, 2012, 09:53:31 AM ---Δεν υποστηρίζεται η συγκεκριμένη χρωματική επιλογή από κάτι αντίστοιχο στο αμάξωμα. Στην περίπτωση της 911 ή του Golf υπάρχει κάτι στο υπόλοιπο αυτοκίνητο που ταιριάζει με το πορτοκαλί χρώμα.
--- End quote ---

Έχει δίκιο, κάτι θέλει. Σίγουρα όχι μπλε μπουλόνια. Ίσως ρίγες πλαϊνές, από αυτές που έχουμε στο GB. Αλλά θα είναι αρκετά έντονο μετά, κυρίως λόγω χρώματος, αφού πρέπει να ομολογήσω ότι οι ρίγες ως ρίγες δεν κάνουν μπαμ, είναι αρκετά διακριτικές, τις δικές μου τις προσέχουν μόνο όσοι ξέρουν εκτός κι αν το πω.

Α.

pib:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version