!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#5]
Reverant:
Και για να λέμε του στραβού το δίκιο, 2-3 φωτό είναι καλές, οι άλλες είναι αδιάφορες.
epicWin:
Nαί, όπως παγερά αδιάφορα είναι και τα πάσης φύσεως Φιέστα. Δλδ έλεος. Χρόνια Πολλά :P
simkoz:
Ε, όχι και αδιάφορες. Εγώ τις βρίσκω καταπληκτικές
Liakos:
--- Quote from: simkoz on January 01, 2012, 09:25:40 PM ---Ε, όχι και αδιάφορες. Εγώ τις βρίσκω καταπληκτικές
--- End quote ---
Ειναι κριμα να μπερδευουμε τα τοπια με τις φωτογραφιες. ;)
Nitroking:
Αυτο θα ελεγα διαβαζοντας τα σχολια του dimsaba.. Το ειχαμε συζητησει παλιοτερα στο clubfiesta οτι οι φωτος ειναι οπως ειπωθηκε ισως οχι αδιαφορες, αλλα κλασσικες.. Πρακτικα ειναι ενα γαματο τοπιο και καπου μεσα στη φωτο, αλλοτε στην ακρη μικρο, αλλοτε μισο, αλλοτε καποιο χαρακτηριστικο του, το αμαξι.. Αυτο που αρεσει στις φωτογραφιες αυτες και εντυπωσιαζεται ο κοσμος ειναι τα τοπια! Κι εκει ειναι που εχει γινει ολη η δουλεια, οι διαδρομες που κανει o φωτογραφος.. Επισης σε αρκετες επεξεργασμενες εχει γινει καλη δουλεια..
Θα τον ενημερωσω εγω απο το msn οτι δημοσιευονται φωτος εδω μιας και οντως καλο ειναι να το ξερει! Δεν περιμενα οτι ο Σαμπας θα ποσταρει συνεχεια φωτος του γιαυτο δεν το εκανα τις προηγουμενες 2 φορες που ειδα..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version