!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (74/298) > >>

jSkyline:

--- Quote from: GENERAL on August 08, 2011, 01:25:29 AM ---
--- Quote from: jSkyline on August 08, 2011, 12:40:56 AM ---

Ρουφ 2) Εθεαθη πριν απο λιγο γνωστο NC, κατοικου βορειων προαστίων να κυκλοφορει στην Ερυθραια, στη Χαριλαου Τρικουπη συγκεκριμενα, αλλες πληροφοριες δεν θα δωσω, ας αποκαλυφθει μονος του αν θελει...

--- End quote ---

Γιαννη για μενα λες? Εαν ναι δεν σε ειδα καν.

--- End quote ---
Tσου!!! Και εσυ Ερυθραια ησουν ??? Πως μου ξεφυγες !!! Κυκλοφορουσα ετσι και αλλιως undercover χθες με το Primera δυσκολο να με καταλαβει καποιος...

--- Quote from: SchumiMx5 on August 08, 2011, 09:17:24 AM ---Και επιβεβαιώνω μέλος από εδώ,μοντ παρακαλώ, που του αρέσουν τα θαλασσίνα(χταπόδια κλπ) πήγαινε Ολυμπιακό Χωριό για κόντρες χθες βράδυ... :P :P :P

--- End quote ---
Μπας και πηγαινε σπιτι του ο φλωρος :P ??? Γιατι δεν κανει τετοια συνηθως !!! Δεν ξερω βεβαια μηοως τα θαλασσινα του ανοιξαν την ορεξη!

SchumiMx5:
Χαχα...Μπα για κοντρες πήγαινε.Αφού καθόμουν πίσω από το αμάξι του και τα μάτια μου δάκρυζαν από τις αγωνιστικές βενζίνες... :P

jSkyline:

--- Quote from: termi on August 08, 2011, 03:55:29 AM ---Εγώ έχω να πω μπράβο που είναι ελληνικό! γτ στο ελλάντα ακόμα στα style bars εχουν μείνει κάποιοι κ στα λευκά φλασάκια...

--- End quote ---

Και εγω μαζι σου  :good:

Αφου να φανταστεις καθε φορα που βλεπω το αμαξι του Ζαχαρια αναρωτιεμαι, ποσο ανιδεο μπορει να ειναι αυτο το παιδι, εχει ενα αμαξι 300 αλογα και δεν εχει ουτε ενα σπασμενο φαναρι, δεν εχει ουτε ενα αυτοκολλητο, δεν εχει τουλαχιστον 5 σοβαρα χτυπηματα (επισκευασμενα με 30 tie's), φοραει ακομα δερματινα καθισματα και ξυλινα τιμονια, δεν εχει εστω γυρισμενα φτερα, η εστω μια 9αρα ζαντα με στρετσαρισμενα λαστιχα που να πατανε τα μισα στο δρομο! Και φυσικα να αναφερω το χειροτερο απο ολα ???ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ STYLE BAR !!!
Πως περιμενει να τον παρουν σοβαρα εκει στα κοντροστεκια που κυκλοφορει με αυτο το χαλι !!!

Aπο την αλλη βεβαια εχεις δικιο, ειμαι ο κλασσικος ελληναρας που νομιζει οτι το μπλοκε διαφορικο ειναι βελτιωση, οταν τα διεθνη πρωτυπα πλεον εχουν ανακαλυψει το stickerbombing !!! Ποσο ασχετος μπορει να ειμαι , μαλλον φταει που δεν εχω ταξιδεψει μεχρι την Αυστραλια και δεν εχω συζητησει εκτενως με αυτα τα συμπαθη μαρσιποφορα !!!

Κριμα που δεν εχω NC για να παρω μερικες συμβουλες απο εσενα, που καταφερες να κανεις αυτο το κακασχημο αμαξι, πρωτυπο ομορφιας !!!

spoumi:

--- Quote from: SchumiMx5 on August 08, 2011, 12:32:09 PM ---Χαχα...Μπα για κοντρες πήγαινε.Αφού καθόμουν πίσω από το αμάξι του και τα μάτια μου δάκρυζαν από τις αγωνιστικές βενζίνες... :P

--- End quote ---
Σπίτι μου πήγαινα ο καημένος..
Εσύ σκέφτηκα ότι θα πήγαινες για καμιά κόντρα αλλά τελικά δν έστριψες. :P

SchumiMx5:
Αν όλα πάνε καλά η επόμενη φώτο Τζον θα είναι με ρολλ-μπαρ :excited:

Η αλήθεια είναι Σπύρο ότι φοβήθηκα να στρίψω όταν σε είδα να πηγαίνεις από ’κει. :P :P :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version