!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
spoumi:
--- Quote from: SchumiMx5 on August 08, 2011, 01:23:38 PM ---Η αλήθεια είναι Σπύρο ότι φοβήθηκα να στρίψω όταν σε είδα να πηγαίνεις από ’κει. :P :P :P
--- End quote ---
Δε σε αδικώ... :coolio:
Από όταν έβαλα το χταπόδι όλοι κάνουν χώρο να περάσω :P
Μάλλον δεν θέλουν να το ακούνε :tease:
HOUZIK:
--- Quote from: GENERAL on August 08, 2011, 01:25:29 AM ---
--- Quote from: jSkyline on August 08, 2011, 12:40:56 AM ---
Ρουφ 2) Εθεαθη πριν απο λιγο γνωστο NC, κατοικου βορειων προαστίων να κυκλοφορει στην Ερυθραια, στη Χαριλαου Τρικουπη συγκεκριμενα, αλλες πληροφοριες δεν θα δωσω, ας αποκαλυφθει μονος του αν θελει...
--- End quote ---
Γιαννη για μενα λες? Εαν ναι δεν σε ειδα καν.
--- End quote ---
Για εμενα λεει Χαρη.... :D
Εξαλλου γραφει 'εθεαθη' οχι άκουστηκε' :P
termi:
--- Quote from: jSkyline on August 08, 2011, 12:53:02 PM ---
--- Quote from: termi on August 08, 2011, 03:55:29 AM ---Εγώ έχω να πω μπράβο που είναι ελληνικό! γτ στο ελλάντα ακόμα στα style bars εχουν μείνει κάποιοι κ στα λευκά φλασάκια...
--- End quote ---
Και εγω μαζι σου :good:
Αφου να φανταστεις καθε φορα που βλεπω το αμαξι του Ζαχαρια αναρωτιεμαι, ποσο ανιδεο μπορει να ειναι αυτο το παιδι, εχει ενα αμαξι 300 αλογα και δεν εχει ουτε ενα σπασμενο φαναρι, δεν εχει ουτε ενα αυτοκολλητο, δεν εχει τουλαχιστον 5 σοβαρα χτυπηματα (επισκευασμενα με 30 tie's), φοραει ακομα δερματινα καθισματα και ξυλινα τιμονια, δεν εχει εστω γυρισμενα φτερα, η εστω μια 9αρα ζαντα με στρετσαρισμενα λαστιχα που να πατανε τα μισα στο δρομο! Και φυσικα να αναφερω το χειροτερο απο ολα ???ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ STYLE BAR !!!
Πως περιμενει να τον παρουν σοβαρα εκει στα κοντροστεκια που κυκλοφορει με αυτο το χαλι !!!
--- End quote ---
E κ αυτό που κολλάει? Το αμάξι του ζαχαρία είναι μια χαρά κ διακριτικό... κ γω σοβαρό 2.5άρι είχα που σύχναζε σε κοντροστέκια κλπ κλπ κ ήταν διακριτικότατο...
μια ζάντα μια εξάτμιση κ ένα roll bar τπτ περιτό για εμφάνιση κ στυλ γτ προσωπικά δεν με ένοιαζε το exterior look k style...
--- Quote from: jSkyline on August 08, 2011, 12:53:02 PM ---
Aπο την αλλη βεβαια εχεις δικιο, ειμαι ο κλασσικος ελληναρας που νομιζει οτι το μπλοκε διαφορικο ειναι βελτιωση, οταν τα διεθνη πρωτυπα πλεον εχουν ανακαλυψει το stickerbombing !!!
--- End quote ---
Από την άλλη βέβαια πάιζει να σαι λίγο κομπλεξικός γτ πιστεύεις ότι το είπα για σένα λες κ δεν ξέρεις ότι το 80% θεωρεί σαν απαραίτητη κ πρώτη κίνηση τα style bars κ τα λευκά φλασάλια
--- Quote from: jSkyline on August 08, 2011, 12:53:02 PM ---μαλλον φταει που δεν εχω ταξιδεψει μεχρι την Αυστραλια και δεν εχω συζητησει εκτενως με αυτα τα συμπαθη μαρσιποφορα !!!
Κριμα που δεν εχω NC για να παρω μερικες συμβουλες απο εσενα, που καταφερες να κανεις αυτο το κακασχημο αμαξι, πρωτυπο ομορφιας !!!
--- End quote ---
Το να λες άσχημα τα nc κ καγκουρό νομίζεις με νοιάζει?... πρώτον δεν έχω nc αν το πρόσεξες, δεύτερον είναι η αποψή σου κ απο γούστο είδαμε ότι δεν τα πας καλά (έβγαλες το z3 coupe κακάσχημο κ το ζ4 πιο όμορφο από όλα τα bmw z1 m1 Z8 κλπ)
με τη διαφορά ότι κανένας δεν έκατσε να ασχοληθεί για να σου την πει γτ απλά αν δεν σαρέσει κάτι μην το βλέπεις.....
--- Quote from: jSkyline on August 08, 2011, 12:52:39 AM ---Θεωρεις οτι βγαζω την χολη μου με αυτο το ποστ ??? Γενικα δεν εχω ιδιαιτερα καλους τροπους εκφρασης μεσα απο το φορουμ αλλα οσες φορες και αν διαβασω το ποστ μου αυτο δεν μπορω να βρω που ειναι το λαθος μου... Απο την αλλη πλεον εχω δει τοσα κακοποιημενα αμαξια στους δρομους και εδω μεσα που θα επρεπε να εχω αποκτησει αντισωματα (αλλα δεν...).
--- End quote ---
Οχι ρε...μέλι στάζει το στόμα σου χαχαχαχααα... :hilarious:
Anyway μην κολλάς στο πείραγμα που εσύ ξεκίνησες με το μπεις στον κόπο να γράψεις στην παρουσίαση ενός παιδιού ότι είναι το αυτοκίνητο του τραγικό κ κακάσχημο κλπ κλπ...
Σαν moderator ελπίζω να μη θες κ συ να το συνεχίσουμε άλλο κ να spamaρουμε άδικα στο φόρουμ...(εννοείται αν θες κάτι να μου πεις μου στέλνεις π.μ)
jSkyline:
Ειμαι κομπλεξικος και κακογουστος ελληναρας, απλα μαλλον εσυ που ακολουθεις τα διεθνη πρότυπα δεν ξερεις να διαβαζεις ελληνικα, διαβαζωντας προσεκτικα τα ποστ μου που ακριβως εγραψα οτι το αμαξι ειναι "τραγικό κ κακάσχημο" ???
Δεν θεωρησα επισης πουθενα οτι το ποστ σου αναφεροταν σε εμενα, το αμαξι το αγορασα ετσι και να σου πω την αληθεια το stylebar δεν ηταν επιλογη μου, αχρηστο πραγμα ειναι, θα προτιμουσα ενα roll αλλα δεν θα εδινα επισης και ποτε τα λεφτα να αποκτησω κανενα απο τα 2.
Δεν εκανα επισης επιθεση σε κανενα αν και ο φιλος σου εκανε προσωπική και ειρωνική επιθεση προς αλλο μελος, κατι που δεν επιτρεπεται απο τους κανονισμους του φορουμ. Τελος αν διαβασεις σε διεθνη φορουμ (αφου γουσταρεις να ψαχνεσαι με τα "εξωτερικα") θα δεις οτι ειναι πολλοι που εχουν την αποψη πως το κουπε Ζ3 ειναι ασχημο και αν θυμαμαι καλα εχει μπει και στην λιστα των 100 ασχημοτερων απο μια βρετανικη εφημεριδα.
Και φυσικα το πιο ηλιθιο απο ολα οσα εχεις γραψει εως τωρα, τα οποια ειναι και ολα αβασιμα, εγω δεν ειπα ποτε πως το NC ειναι ασχημο αυτοκινητο, η απαψη του ΜΧ5 addict ηταν αυτη και απλως την μετεφερα...
Γενικα παρατηρω πως εχεις καποιο προβλημα με την προσεκτικη αναγνωση, οποτε σε παρακαλω αν θες να μου απαντησεις διαβασε πρωτα πολυ προσεκτικα τα οσα εχω γραψει...
termi:
Ας αφήσουμε τους άλλους να δουν απο τα ποστ ποιος έχει δίκιο αν υπάρχει βέβαια κ κάποιος που τον ενδιαφέρει που δεν το νομίζω...
Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμε άλλο με αυτό το θέμα όπως σου είπα κ πρίν τέλος αν θες κάτι π.μ....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version