!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
jSkyline:
Ενω σε αυτη τη χωρα η ιστορια εχει δειξει οτι οι ρουφιανοι ζουν βασιλικα, εγω δυστηχως ακομα δεν εχω βγαλει λεφτα (sorry για το σχολιο πολιτικου-αθλητικου περιεχομενου)
Ρουφ 1) Εθεαθη συναδελφος μου, που αντι να ασκει σκληρο moderation εδω μεσα, καθοταν και μπεκροπινε σε μπυραρια της ευρυτερης περιοχης μου, εδω που γυρνας ρε λαμογιο λες να μην σε πετυχαινα ??? Τεμπελοχανα !!!
Ρουφ 2) Εθεαθη πριν απο λιγο γνωστο NC, κατοικου βορειων προαστίων να κυκλοφορει στην Ερυθραια, στη Χαριλαου Τρικουπη συγκεκριμενα, αλλες πληροφοριες δεν θα δωσω, ας αποκαλυφθει μονος του αν θελει...
GENERAL:
--- Quote from: jSkyline on August 08, 2011, 12:40:56 AM ---
Ρουφ 2) Εθεαθη πριν απο λιγο γνωστο NC, κατοικου βορειων προαστίων να κυκλοφορει στην Ερυθραια, στη Χαριλαου Τρικουπη συγκεκριμενα, αλλες πληροφοριες δεν θα δωσω, ας αποκαλυφθει μονος του αν θελει...
--- End quote ---
Γιαννη για μενα λες? Εαν ναι δεν σε ειδα καν.
nikangel:
--- Quote from: Basilmx5 on August 07, 2011, 04:21:35 AM ---
--- Quote from: nikangel on August 07, 2011, 03:34:40 AM ---Το αμάξι σίγουρα δεν έχει τρακάρει πάντως.
--- End quote ---
Παντως αποτι βλεπω εχει πολλα προβληματα...
--- End quote ---
Τα οποία προσπαθώ να μαζέψω σιγα σιγα... Αν και διαβάζοντας κατάλαβα οτι είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι ιδιοκτήτες nbfl γενικά...
SchumiMx5:
Και επιβεβαιώνω μέλος από εδώ,μοντ παρακαλώ, που του αρέσουν τα θαλασσίνα(χταπόδια κλπ) πήγαινε Ολυμπιακό Χωριό για κόντρες χθες βράδυ... :P :P :P
xenos:
--- Quote from: mx5-addict on August 07, 2011, 11:50:13 PM ---
--- Quote from: george on August 07, 2011, 10:39:52 PM ---πο πο ρε φίλε τι σου φτεξε το αμάξι ?? αυτό sory αν γίνομαι κακός λέγεται έβαλα τα χεράκι μου και έβγαλα τα ματάκια μου..
--- End quote ---
θα συμφωνησω μαζι σου πολυ ασχημο το εκανα.ηθελα να ανταγωνιστω τα μαμα nc..
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version