!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (271/298) > >>

aimkara:

--- Quote from: jSkyline on October 11, 2011, 01:34:39 PM ---
--- Quote from: aimkara on October 11, 2011, 01:10:52 PM ---  Όποτε θες παντως βοήθεια εγώ είμαι μέσα, γιατί το βλέπω χλωμό να πάρω ΝΑ σύντομα  :-[

--- End quote ---
Και επειδη εσυ δεν θα παρεις ΝΑ συντομα τι φταει το αμαξι του ανθρωπου γεματο αυτοκολλητα ???!!!  ;D :excited: :girlie:

--- End quote ---

:guns:  :llol:  :llol:

Εννοούσα βοήθεια σε ό,τι θέλει εκείνος να κάμνει  :llol:

Όχι οτι δεν ταιριάζουν απίστευτα στο λευκό  :P

Theo:

--- Quote from: jSkyline on October 11, 2011, 11:44:06 AM ---
--- Quote from: Theo on October 11, 2011, 10:30:38 AM ---εμένα χθες στο mall παραλίγο να περάσει η Τζούλια από πάνω μου με μία καγιέν γιατί έκοψα σε ένα από τα σαμαράκια που έχει μέσα στο πάρκινγκ..εκεί να δεις τρόμος!! :zalistika:

--- End quote ---
Τι πηρε και Καγιεν ??? Ροζ ??? Mε ενα ροζ Range την ειδα πριν λιγες μερες!!! Το 911 παντως ακομα πωλειται, αναρωτιεμαι ποια πουτ@ν@ θα το παρει !!!

--- End quote ---

σιγα μην ειναι δικα της!καποιον σπονσορα θα εχει..

jSkyline:

--- Quote from: aimkara on October 11, 2011, 01:55:23 PM ---
--- Quote from: aimkara on October 11, 2011, 01:10:52 PM ---  Όποτε θες παντως βοήθεια εγώ είμαι μέσα, γιατί το βλέπω χλωμό να πάρω ΝΑ σύντομα  :-[

--- End quote ---
Και επειδη εσυ δεν θα παρεις ΝΑ συντομα τι φταει το αμαξι του ανθρωπου γεματο αυτοκολλητα ???!!!  ;D :excited: :girlie:

--- End quote ---

:guns:  :llol:  :llol:

Εννοούσα βοήθεια σε ό,τι θέλει εκείνος να κάμνει  :llol:

Όχι οτι δεν ταιριάζουν απίστευτα στο λευκό  :P

--- End quote ---
Αν ταξει βοηθεια σε καποιον κατοχο λευκου να θυμαστε το παραπανω ποστ πριν δεχθειτε την προσφορα του!!! Εγω παντως προειδοποιησα !!!

PS Συνανταω συχνα πυκνα ενα RC icy blue που κυκλοφορει στα Βορεια και το οδηγαει γυναικα ! Το εχει καραστοκ φυσικα...Δεν το αφηνεις και εσυ ησυχο το καημενο. Ειναι πολυ ομορφο!!! Με το RC βεβαια χανει την καφε κουκουλα αλλα και παλι καλο ειναι !!!

aimkara:

--- Quote from: jSkyline on October 11, 2011, 02:02:14 PM ---
--- Quote from: aimkara on October 11, 2011, 01:55:23 PM ---

--- End quote ---
Και επειδη εσυ δεν θα παρεις ΝΑ συντομα τι φταει το αμαξι του ανθρωπου γεματο αυτοκολλητα ???!!!  ;D :excited: :girlie:

--- End quote ---

:guns:  :llol:  :llol:

Εννοούσα βοήθεια σε ό,τι θέλει εκείνος να κάμνει  :llol:

Όχι οτι δεν ταιριάζουν απίστευτα στο λευκό  :P

--- End quote ---
Αν ταξει βοηθεια σε καποιον κατοχο λευκου να θυμαστε το παραπανω ποστ πριν δεχθειτε την προσφορα του!!! Εγω παντως προειδοποιησα !!!

PS Συνανταω συχνα πυκνα ενα RC icy blue που κυκλοφορει στα Βορεια και το οδηγαει γυναικα ! Το εχει καραστοκ φυσικα...Δεν το αφηνεις και εσυ ησυχο το καημενο. Ειναι πολυ ομορφο!!! Με το RC βεβαια χανει την καφε κουκουλα αλλα και παλι καλο ειναι !!!

--- End quote ---

Μήπως θέλεις να τινάζω τα μαλλιά μου και κουνάω και τον κwλο μου :girlie:  :llol:

Για την κουκούλα έχεις δίκιο. Μου μπήκαν ιδέες να πάω βράδυ και να της stickerbombιάσω όλη τη μεταλλική οροφή  :yeah:

jSkyline:
Παλι καλα που δεν ξερεις που μενει !!! Βεβαια αν ξερεις ενημερωσε μας :P
Αααα και κατι ακομα ψιλοασχετο και το δικο πινακιδες ΙΗΧ εχει ???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version