!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (272/298) > >>

aimkara:

--- Quote from: Theo on October 11, 2011, 01:58:02 PM ---
--- Quote from: jSkyline on October 11, 2011, 11:44:06 AM ---
--- Quote from: Theo on October 11, 2011, 10:30:38 AM ---εμένα χθες στο mall παραλίγο να περάσει η Τζούλια από πάνω μου με μία καγιέν γιατί έκοψα σε ένα από τα σαμαράκια που έχει μέσα στο πάρκινγκ..εκεί να δεις τρόμος!! :zalistika:

--- End quote ---
Τι πηρε και Καγιεν ??? Ροζ ??? Mε ενα ροζ Range την ειδα πριν λιγες μερες!!! Το 911 παντως ακομα πωλειται, αναρωτιεμαι ποια πουτ@ν@ θα το παρει !!!

--- End quote ---

σιγα μην ειναι δικα της!καποιον σπονσορα θα εχει..

--- End quote ---

Κάποιο cockορα θα έχει βρει  :exaclty:

aimkara:

--- Quote from: jSkyline on October 11, 2011, 02:14:37 PM ---Παλι καλα που δεν ξερεις που μενει !!! Βεβαια αν ξερεις ενημερωσε μας :P
Αααα και κατι ακομα ψιλοασχετο και το δικο πινακιδες ΙΗΧ εχει ???

--- End quote ---

Τόσο καλό είναι;;!!  :o

Όχι, ΙΚΕ

jSkyline:
Αρα ειναι απο τα τελευταια το δικο σου σαν του Διονυση. Λυπαμαι αλλα στα Niseko το ΙΗΧ εχει κανει θραυση, μαλλον για αυτο φαγωθηκες με τα αυτοκολλητα ε? Με αυτες τις πινακιδες δεν σου δινει κανενας σημασια :P

aimkara:

--- Quote from: jSkyline on October 11, 2011, 02:27:38 PM ---Αρα ειναι απο τα τελευταια το δικο σου σαν του Διονυση. Λυπαμαι αλλα στα Niseko το ΙΗΧ εχει κανει θραυση, μαλλον για αυτο φαγωθηκες με τα αυτοκολλητα ε? Με αυτες τις πινακιδες δεν σου δινει κανενας σημασια :P

--- End quote ---

Γενικά κανένας δε μου δίνει σημασία.. γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε  :-[

:llol: :moutza: :llol:

Γιατί έχει κάνει θραύση;;

jSkyline:

--- Quote from: aimkara on October 11, 2011, 02:39:12 PM ---Γιατί έχει κάνει θραύση;;

--- End quote ---

Aμα δεν τα εχεις καταφερει ακομα με μερικες χιλιαδες αυτοκολλητα ακομα θα κανει !!! Απλα δεν νομιζω να ειναι θετικα τα σχολια :P Και μονο που εχει αυτο το σπανιο χρωμα ξεχωριζει απο τα υπολοιπα ρε !!!

Χαζοκοιτουσα αγγελιες και πετυχα αυτη
Σιγουρα ο πιο σπανιος συνδυασμος που εχω δει...Βεβαια σε αυτη την τιμη δεν νομιζω οτι το αμαξι ειναι προς πωληση!!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1707190/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version