!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (270/298) > >>

SIMOS:

--- Quote from: Theo on October 11, 2011, 10:30:38 AM ---
--- Quote from: nmwisima on October 11, 2011, 09:32:37 AM ---
--- Quote from: spoumi on October 11, 2011, 02:33:03 AM ---Για την πρώτη δεν θα πεις τπτ?  :tease:

--- End quote ---

Eμένα πάντως με κόλλησε, είχα σήμερα μια BMW πίσω μου και έτρεμε το φιλοκάρδι μου. :punish:

--- End quote ---

εμένα χθες στο mall παραλίγο να περάσει η Τζούλια από πάνω μου με μία καγιέν γιατί έκοψα σε ένα από τα σαμαράκια που έχει μέσα στο πάρκινγκ..εκεί να δεις τρόμος!! :zalistika:

--- End quote ---

Ε και ? Μετά θα έχεις ένα λόγο παραπάνω να τη γ@@σεις !!! :llol: :llol: :llol: :exaclty:

Ξάδελφος:

--- Quote from: GENERAL on October 11, 2011, 10:02:34 AM ---Απο σημερα ξεκινησε 10ημερη απεργια των ανθρωπων στα διυλιστηρια με αποτελεσμα ηδη να εχουν δημιουργηει τεραστιες ουρες στα βενζιναδικα και πολλα απο αυτα να βγαζουν ταμπελες οτι "ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΕΛΟΣ". Πριν λιγο γυρισα απο φουλαρισμα του αμαξιου (...με 100αρα φυσικα!!! :moutza: ) και εκανα 1ωρα στην ουρα παρακαλω!!! Οποτε ας κανει ο καθενας το κουμαντο του εαν θελει να εχει μεσο μεταφορας διοτι ακουγετε οτι και μεσα στην βδομαδα τα μεσα μεταφορας παλι απεργιες θα εχουν.

--- End quote ---

Δεν πανε στα τσακιδια.Πανω που αρχισε να πεφτει η βενζινη θα χτυπησει παλι ταβανι.

jSkyline:

--- Quote from: spoumi on October 11, 2011, 02:33:03 AM ---Για την πρώτη δεν θα πεις τπτ?  :tease:

--- End quote ---
Tι να πω δεν καταλαβαινω ??? Δεν καταλαβαινω καν γιατι μπηκε ??? Οι κατοχοι BMW συνηθως αναπηροι ειναι, αν οχι σωματικα, εγκεφαλικα!!!
Αυτο το ΜΧ στην 4η δεν ειναι σαν να σου λεει "i am a womans car" ???!!!

--- Quote from: nmwisima on October 11, 2011, 09:32:37 AM ---

--- End quote ---

Eμένα πάντως με κόλλησε, είχα σήμερα μια BMW πίσω μου και έτρεμε το φιλοκάρδι μου. :punish:

--- End quote ---
Mπροστα σου ειναι πιο επικινδυνοι !!! Δεν θα ξεχασω ποτε στην κακια σκαλα,  οταν εκαναν εργα ακομα, που ενας μαλακας με 316 κουπε μου αναβε τα φωτα με προσπερναει σαν μ@λ@κ@ς και 100μ πιο κατω εχασε τον ελεγχο στο βρεγμενο και πηγαινε σαν συγκρουομενο απο μπαριερα σε μπαριερα !!! Ευτυχως δεν με χτυπησε και δεν χτυπησε και ο ιδιος. Σταματησα, τον ρωτησα αν χτυπησε, αρχισε να κλαιγεται για το μπουρδελο του που το ειχε τρακαρει παντου κυριολεκτικα και αφου σταματησαν να τρεμουν τα ποδια μου τον εβρισα, τον μουτζωσα και εφυγα !!! Παιζει να το εχω ξαναγραψει αυτο το σκηνικο! Ηταν το πρωτο μου ταξιδι μετα απο το τρακαρισμα που ειχα βγαλει ολικη το παλιο μου Primera και μολις ειχα πρωτοπαρει το Primera που εχω τωρα !!! Αν ειχα ξανατρακαρει τοτε δεν θα ειχα οδηγησει ποτε ξανα !!!

--- Quote from: Theo on October 11, 2011, 10:30:38 AM ---εμένα χθες στο mall παραλίγο να περάσει η Τζούλια από πάνω μου με μία καγιέν γιατί έκοψα σε ένα από τα σαμαράκια που έχει μέσα στο πάρκινγκ..εκεί να δεις τρόμος!! :zalistika:

--- End quote ---
Τι πηρε και Καγιεν ??? Ροζ ??? Mε ενα ροζ Range την ειδα πριν λιγες μερες!!! Το 911 παντως ακομα πωλειται, αναρωτιεμαι ποια πουτ@ν@ θα το παρει !!!

iNFiNiTy:

--- Quote from: GENERAL on October 11, 2011, 10:36:56 AM ---
--- Quote from: iNFiNiTy on October 11, 2011, 10:14:10 AM ---Τα διυλιστήρια της motoroil δεν απεργούν.

--- End quote ---

Και σε ποια πρατηρια "δινουν"??? Και κατι ασχετο. Σε τι ειδους δοχειο μπορει κανεις να "αποθηκευσει" βενζινη χωρις αυτη να αλιωθει ή εξατμιστει?

--- End quote ---

Στην πελατειακή βάση της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ συγκαταλέγονται μεγάλες επώνυμες διεθνείς εταιρείες εμπορίας που διεξάγουν τις επιχειρήσεις τους στη χώρα τους και διεθνώς (EXXON-MOBIL, SHELL, BP, CHEVRON κλπ.), ελληνικές εταιρείες εμπορίας καυσίμων (AVIN, EKO, ELIN, ΡΕΒΟΙΛ κλπ.), εγχώρια διϋλιστήρια (Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Θεσσαλονίκης), διϋλιστήρια του εξωτερικού, καθώς και τελικοί καταναλωτές (π.χ Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού,  Ένοπλες Δυνάμεις).

http://www.moh.gr/resources/frameset.cfm?a_id=22&lang=gr&menupos=8

jSkyline:

--- Quote from: aimkara on October 11, 2011, 01:10:52 PM ---  Όποτε θες παντως βοήθεια εγώ είμαι μέσα, γιατί το βλέπω χλωμό να πάρω ΝΑ σύντομα  :-[

--- End quote ---
Και επειδη εσυ δεν θα παρεις ΝΑ συντομα τι φταει το αμαξι του ανθρωπου γεματο αυτοκολλητα ???!!!  ;D :excited: :girlie:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version