!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (269/298) > >>

GENERAL:
Απο σημερα ξεκινησε 10ημερη απεργια των ανθρωπων στα διυλιστηρια με αποτελεσμα ηδη να εχουν δημιουργηει τεραστιες ουρες στα βενζιναδικα και πολλα απο αυτα να βγαζουν ταμπελες οτι "ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΕΛΟΣ". Πριν λιγο γυρισα απο φουλαρισμα του αμαξιου (...με 100αρα φυσικα!!! :moutza: ) και εκανα 1ωρα στην ουρα παρακαλω!!! Οποτε ας κανει ο καθενας το κουμαντο του εαν θελει να εχει μεσο μεταφορας διοτι ακουγετε οτι και μεσα στην βδομαδα τα μεσα μεταφορας παλι απεργιες θα εχουν.

iNFiNiTy:
Τα διυλιστήρια της motoroil δεν απεργούν.

Theo:

--- Quote from: nmwisima on October 11, 2011, 09:32:37 AM ---
--- Quote from: spoumi on October 11, 2011, 02:33:03 AM ---Για την πρώτη δεν θα πεις τπτ?  :tease:

--- End quote ---

Eμένα πάντως με κόλλησε, είχα σήμερα μια BMW πίσω μου και έτρεμε το φιλοκάρδι μου. :punish:

--- End quote ---

εμένα χθες στο mall παραλίγο να περάσει η Τζούλια από πάνω μου με μία καγιέν γιατί έκοψα σε ένα από τα σαμαράκια που έχει μέσα στο πάρκινγκ..εκεί να δεις τρόμος!! :zalistika:

GENERAL:

--- Quote from: iNFiNiTy on October 11, 2011, 10:14:10 AM ---Τα διυλιστήρια της motoroil δεν απεργούν.

--- End quote ---

Και σε ποια πρατηρια "δινουν"??? Και κατι ασχετο. Σε τι ειδους δοχειο μπορει κανεις να "αποθηκευσει" βενζινη χωρις αυτη να αλιωθει ή εξατμιστει?

Theo:
motoroil= AVIN σίγουρα, αλλού δεν ξέρω!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version