!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (268/298) > >>

giorgosMK2:

--- Quote from: dimsabas on October 10, 2011, 11:17:06 PM ---Ναι, με Grand Vitara... Το δικό μου Miata πάντως δε θα πάθαινε τίποτα στη βροχή. Όσο νερό και να έμπαινε μέσα, θα έβγαινε από άλλα 1.002 σημεία. :llol:

--- End quote ---
αχαχαχχααχ καλα εγω φοβομουν μην μπουν νερα στην εξατμιση.. :yawn:

lok502:

--- Quote from: dimsabas on October 10, 2011, 11:08:03 PM ---Παίδες, μετέφερα εδώ τα σχόλια για το παρκάρισμα δύο θέσεων, αρμόζει καλύτερα στο παρόν θέμα παρά στις Φωτογραφίες.

Όσο για το σχόλιο του Lok502, νομίζω ότι δεν πήγαινε στον Νίκο. Γενικά το είπε, άλλωστε εκεί που κατοικεί, βλέπουν πολλά τα ματάκια του με θηριώδη SUV (η έννοια του θηριώδους αποκτά άλλο όχημα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού) και 17χρονες μπουμπούκες που δεν ξέρουν να συλλαβίσουν το όνομά τους. Προσθέστε και την έλλειψη παιδείας παρκαρίσματος (τεράστιοι δρόμοι γαρ), οπότε έχετε εκρηκτικό μείγμα. Αυτά και πάμε παρακάτω! :exaclty:

--- End quote ---

Με πρόλαβες Δημήτρη, ευχαριστώ για την εύστοχη διευκρίνισή σου διότι προέκυψε παρεξήγηση, αναφερόμουν γενικότερα στο φαινόμενο "γαϊδουρινής" στάθμευσης που γίνεται με πλήρη επίγνωση των πράξεων από πλευράς οδηγού (και της αντίστοιχης σκέψης/νοοτροπίας "δεν πάνε να πνιγούν οι υπόλοιποι").  :angel:

Παράδειγμα του τί εννοούσα (και είναι προφανές στις παρακάτω περιπτώσεις δεν είναι θέμα ικανότητας-παρότι εδώ πέρα υπάρχουν περισσότεροι "κουλοί" σε σχέση με την Ελλάδα)

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

jSkyline:
Στη δευτερη μιλαμε για τσουρμο ηλιθιων, στην τριτη ομως δειχνω κατανοηση, ειναι ανθρωπος με ειδικες αναγκες για αυτο αγορασε την νταλικα, απλα δεν εμαθε πως να την παρκαρει !!!

spoumi:
Για την πρώτη δεν θα πεις τπτ?  :tease:

nmwisima:

--- Quote from: spoumi on October 11, 2011, 02:33:03 AM ---Για την πρώτη δεν θα πεις τπτ?  :tease:

--- End quote ---

Eμένα πάντως με κόλλησε, είχα σήμερα μια BMW πίσω μου και έτρεμε το φιλοκάρδι μου. :punish:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version