!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (264/298) > >>

Liakos:

--- Quote from: epicWin on October 10, 2011, 04:23:54 PM ---Απλά έυχομαι να μη μου τύχει, η αν τύχει να μην έχω μπροστά κανα Pagani Zonda...

--- End quote ---
Ποσο ψιλικατζης μπορει να ειναι καποιος για να προσπαθησει να κλεψει ενα miata,οταν μπροστα του βρισκεται μια pagani?  :P :P

epicWin:

--- Quote from: Liakos on October 10, 2011, 04:28:51 PM ---
--- Quote from: epicWin on October 10, 2011, 04:23:54 PM ---Απλά έυχομαι να μη μου τύχει, η αν τύχει να μην έχω μπροστά κανα Pagani Zonda...

--- End quote ---
Ποσο ψιλικατζης μπορει να ειναι καποιος για να προσπαθησει να κλεψει ενα miata,οταν μπροστα του βρισκεται μια pagani?  :P :P

--- End quote ---

Εγώ μπορεί να είμαι βόλτα με το F40  :P

dimsabas:

--- Quote from: Liakos on October 10, 2011, 04:28:51 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Φανατικός αναγνώστης του βρετανικού Autocar;

:P :P :P :P :P

Basilmx5:
Προσωπικα αυτα τα ονομαζω ελλειψη σεβασμου... τωρα ο,τι αλλο επιχειρημα μου ακουγεται περιττο..
(ασε που εχω ακουσει να χαρακωνουν αμαξια απο τσαντιλα επειδη τα διπλοπαρκαρουν και τα κακοπαρκαρουν..)

lok502:
Εγώ προτιμώ να παρκάρω 5-6 θέσεις πιο μακριά (καταλαμβάνοντας 1 θέση πάντα) και να μην έχω πολλά αυτοκίνητα δίπλα μου παρά να είμαι μπροστά στην είσοδο/πόρτα/ανελκυστήρα και να είμαι κολλητά με άλλους απρόσεκτους. Επίσης προσπαθώ να παρκάρω κοντά σε κολώνες γιατί τουλάχιστον από την μία μεριά θα έχει χώρο.

Η κατάληψη 2-3 θέσεων σπανίως οφείλεται σε έλειψη ικανότητας, αλλά σε έλειψη νοημοσύνης και σεβασμού.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version