!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
Theo:
εγω και βαθουλωματα και χρωμα απο τους $%@@%..
Basilmx5:
Φιλε μου στο mall δεν ειχε άπλα... αλλα και να εχει δεν ειναι επιχειρημα αυτο που λες... σκεψου να το κανανε ολοι... απλα δεν θαχε θεση για σενα, υπαρχουν λυσεις ομως αν φοβασαι τα βαθουλωματα... πηγαινε με τραινο..μπραβο που το λες τουλαχιστον... :)
Nitroking:
Στο mall δεν ειχε απλα? Εχει το πιο γιγαντιο parking ever! οποτε εχω παει εχει παντα απλα αλλα ακομα και τα xmas που γινεται πανικος αν πας εναν οροφο κατω παλι εχει.. Αμα γινεται πανικος προφανως και δε θα το κανω(γιαυτο εχω και τα βαθουλωματα)..
ΕΠισης το τρενο δε βολευει καθολου εκει που μενω και πραγματικα ο μονος τροπος για να παω ειναι να παρω ταριφ..
Απο τη στιγμη λοιπον που εχει απλα θα το κανω και θα το ξανακανω διοτι δεν ενοχλω κανεναν ουτε δημιουργω καποιο προβλημα απλα ξεκοβω τους διαφορους χαζους που ενω εχει απειρες θεσεις πανε και το βαζουν κολλητα σου λες και τα αμαξια θα πιασουν κουβεντα.. Ειναι οπως με το αδειο λεωφορειο που ερχεται και καθεται διπλα σου ο αλλος ενω εχει κενες 2αδες.. Ελεος..
Ξάδελφος:
Εγω προτεινα πριν αλλα δεν ξερω αν σβυστηκε το ποστ ή δεν πατησα τελικα το "post".
Προτεινα αν καποιος δε θελει να του χτυπουν τις πορτες να παρκαρει καθετα τ αμαξι ωστε οι πορτες των αλλων να βρισκουν στους προφυλακτηρες του μιατα του.Και ετσι και αλλιως δυο θεσεις πιανει τ αμαξι απαξ και δεν παρκαριστει σωστα.
Αν γεμισει το παρκινγκ και θεσεις πια δεν υπαρχουν και καποιος εχει παρκαρει οπως το Τεριος ,καποιος θα στριμωχτει διπλα του και παλι η ζημια θα γινει.
dimsabas:
Αν το παρκάρει κάθετα, μετά θα τον φωτογραφήσουν και θα δει δημοσιευμένο το αμάξι του σε κάποιο φόρουμ, με την υποσημείωση ότι "ναι, ήταν γυναίκα τελικά"... :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version