!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (265/298) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: lok502 on October 10, 2011, 05:16:53 PM ---Εγώ προτιμώ να παρκάρω 5-6 θέσεις πιο μακριά (καταλαμβάνοντας 1 θέση πάντα) και να μην έχω πολλά αυτοκίνητα δίπλα μου παρά να είμαι μπροστά στην είσοδο/πόρτα/ανελκυστήρα και να είμαι κολλητά με άλλους απρόσεκτους. Επίσης προσπαθώ να παρκάρω κοντά σε κολώνες γιατί τουλάχιστον από την μία μεριά θα έχει χώρο.

--- End quote ---

Aλανθαστες τακτικες. Το ιδιο κανω κι εγω.

gianic:
Παιδια ο Τρομποking ειναι γνωστος απολιτιστος. Μη του δινετε σημασια.

Ξάδελφος:
Το χειροτερο ειναι να βλεπεις διαφορους τυπαδες με ακριβα αυτοκινητα συνηθως ,να παρκαρουν τ αμαξια τους στις θεσεις αναπηρων.
Περαν οτι αυτες οι θεσεις ειναι κοντα στην εισοδο,ειναι και φαρδυτερες για να μπορει ο αναπηρος να ανοιξει την πορτα και να φερει το καροτσακι διπλα του και να βγει απ τ αμαξι κατι που σε κανονικη πιο στενη  θεση μαλλον δε μπορει.

Reverant:

--- Quote from: Ξάδελφος on October 10, 2011, 05:52:14 PM ---Το χειροτερο ειναι να βλεπεις διαφορους τυπαδες με ακριβα αυτοκινητα συνηθως ,να παρκαρουν τ αμαξια τους στις θεσεις αναπηρων.

--- End quote ---

Δικαιωματικά, οι περισσότεροι είναι κουλοί.

Nitroking:

--- Quote from: lok502 on October 10, 2011, 05:16:53 PM ---Η κατάληψη 2-3 θέσεων σπανίως οφείλεται σε έλειψη ικανότητας, αλλά σε έλειψη νοημοσύνης και σεβασμού.

--- End quote ---

Δεν μπορω να καταλαβω σε τι ενοχλει οταν γυρω υπαρχουν τουαλχιστον 100 θεσεις ελευθερες!! Οσο για τη νοημοσυνη κτλ δε θα το σχολιασω γιατι ειναι βαρυ..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version