!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
Neko:
--- Quote from: dimsabas on October 09, 2011, 05:40:04 PM ---
--- Quote from: Neko on October 09, 2011, 11:19:38 AM ---Μερικες φωτο απο το Fazer ;)
--- End quote ---
Τι πινακίδα είναι αυτή; Από το γνωστό μαγαζάκι ψώνισες; :llol: :llol:
--- End quote ---
Μηχανακι με ποιοτητα ΑΑΑ' ;D
giorgosMK2:
--- Quote from: dimsabas on October 08, 2011, 09:49:14 PM ---Είναι η σύζυγος, πηγαίνουμε τακτικά, έχω εργαστεί εκεί ένα χρόνο, δικό μου χωριό δεν έχω... οπότε, στην απάντησή σου απαντώ ΝΑΙ! :D
--- End quote ---
ειμαι κεφαλονιτης απο ληξουρι..βεβαια μενω πειραια οποτε το επομενο καλοκαιρι καπου 8α σε πετυχω ;D
Basilmx5:
Oχι για να μη λετε (αηδιες) οτι οι bmwδακηδες ειναι μονο... ειναι θεμα Παιδειας.... τοσο απλο... και ο Ελληνας θα μεινει απολιτιστος μια ζωη, δυστυχως...
και ακριβως πριν ηταν εκει ενα mercedes Α140 ακριβως στην ιδια θεση... και λεω ασε μωρε μη το φωτογραφισω, αλλα οταν γυρισα ειχε φυγει αυτος και ειχε ερθει αλλος... :moutza:
Nitroking:
Επειδη επιασε 2 θεσεις λες? Κι εγω το κανω στο mall οταν εχει απλα στο παρκινγκ.. Ο λογος ειναι οτι το μιατα δεν εχει προστατευτικα στα πλαγια και οι ΜΑΛΑΚΕΣ ανοιγουν τις πορτες και σου κανουν ωραιοτατα βαθουλωματα.. Ηδη εχω 2 μικρα και δε σκοπευω να αποκτησω και 3ο.. Γιαυτο επιβαλλεται να το κανεις αυτο ωστε να τους δινεις χωρο.. Δεν καταλαβαινουν οτι η πορτα μπορει να ανοιξει απαλα και με προσοχη.. Πρεπει ντε και καλα να την καρφωσουν στον διπλανο!
jSkyline:
Δεν το κανω, αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω αποκτησει και εγω καποια βαθουλωματα...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version