!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12]
Manolis:
Το μόνο ρομαντικό που μας έχει μείνει Αντωνάκη μου είναι τα αρθριτικά μας.Και αν τραβηχτούμε
στα χιόνια,μας βλέπω να ξεχειμωνιάζουμε κοκκαλωμένοι.Άσε που εγώ πλέον ράβω κελεμπίες και
έτοιμαζομαι για μέρη εξωτικά και ζεστά..
Basilmx5:
Για τα γεροντια υπαρχει ζεστη-ρομαντικη φωλιτσα :llol: :llol: :llol: κοντα στα καλαβρυτα για διανυκτερευση.. :llol: :llol:
saldale:
--- Quote from: Basilmx5 on October 04, 2011, 03:49:19 PM ---Για τα γεροντια υπαρχει ζεστη-ρομαντικη φωλιτσα :llol: :llol: :llol: κοντα στα καλαβρυτα για διανυκτερευση.. :llol: :llol:
--- End quote ---
Ελα να σου κάνω κανένα δωρεάν μάθημα πρώτα και μετά βλέπουμε...
zerbos:
--- Quote from: gianic on October 04, 2011, 08:37:31 PM ---
--- Quote from: royal_airness on October 04, 2011, 08:32:31 PM ---Δεν υπαρχει θεμα, τα ψυγεια μου ειναι μπροστα και περνανε σωληνωσεις μεχρι πισω. Ειναι τεραστια η διαδρομη που κανουν τα νερα και αργουν ΠΑΡΑ πολυ να ζεσταθουν. Υπαρχουν και 2 αεραγωγοι που βοηθανε ιδιαιτερα την ολη κατασταση και δεν αντιμετωπιζονται προβληματα, αλλωστε το ιδιο μοτερακι μπαινει και σε αλλα κεντρομηχανα χωρις προβληματα.
--- End quote ---
Mεγειες το μοτερακι! Περιμενω να το δω εν δραση και φυσικα να πατησουμε με το honda!
--- End quote ---
Πειτε ρε παιδες και που θα πατισετε (οταν και αν) να περασουμε τυχαια καμια βολτα και μεις..
nmwisima:
Εδώ ο κόσμος χάνεται...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version