!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (243/298) > >>

Reverant:

--- Quote from: Kostas2B on October 04, 2011, 08:26:48 PM ---Αυτο ελειπε...1000 κυβικα εχει!!! 8) Χτυπησες καμια καλη τελικη?

Και μια ερωτηση κρισεως : Διοδια πληρωσες?

Εγω πηγα Σουνιο την Κυριακη το πρωι με το TDM δικαβαλος και παρεα αλλα 4 μηχανακια...Απο τη Βουλιαγμενη μεχρι το Λαγονησι μας ακολουθουσε ενα κυπαρισσι mx5 ΝΒ με κοκκινομαλα οδηγο οπου μας πηγαινε σχεδον κωλοφερατζα στις στροφες ενω εμεις προσπαθουσαμε να πλαγιασουμε.
Αναρωτιεμαι τι σκεφτοταν! :nono:
Ευτυχως την επιασε φαναρι και απομακρυνθηκαμε αρκετα...

--- End quote ---

Άαααααχαχαχαχαχααααα πετύχατε την Άννα! Γράφει στο mx5.gr.

saldale:

--- Quote from: nmwisima on October 04, 2011, 09:35:27 PM ---Θύμισέ μου τα σπεκς, ίσως έχω αγοραστή.

--- End quote ---

Βρές μου και μένα ρε συ Α. για τις 17άρες μου...

nmwisima:

--- Quote from: saldale on October 04, 2011, 09:37:24 PM ---
--- Quote from: nmwisima on October 04, 2011, 09:35:27 PM ---Θύμισέ μου τα σπεκς, ίσως έχω αγοραστή.

--- End quote ---

Βρές μου και μένα ρε συ Α. για τις 17άρες μου...

--- End quote ---

Ξερετε ότι μπορείτε να στείλετε μια ωραία φωτό, τα χαρακτηριστικά και την τιμή από
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σχετικό θέλετε να πουλήσετε, αλλά δεν μπορώ να σας κυνηγάω κι όλας! :exaclty:

Ο Μάνος, ο Ζαχαρίας, ο Γιάννης, ο Νέκος, ο Στέλιος και ένα κάρο άλλα μέλη έχουν βρει να πουλήσουν τα πράγματά τους την επόμενη μέρα.

Άλλοι πάλι όχι :llol: :llol:

Kostas2B:
Ρε συ Δημητρη ηταν επικινδυνη...Αν σε καποιον απο εμας γλυστρουσε η μηχανη και επεφτε,ουτε φρενο δε θα προλαβαινε να πατησει!
Η πλακα ηταν οτι οταν την αφηναμε να περασει μπροστα,εκεινη μας εκανε νοημα με το χερι του στυλ "ακολουθηστε με να σας δειξω το δρομο,ελατε αγορια,σκιστεεεε"...Ημαρτον δηλαδη!

Reverant:
Εγώ δεν σχολιάζω, όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version