!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12]

<< < (241/298) > >>

saldale:
Όχι το βράδυ βρε κομμώτρια..

pib:
προσοχη ποτε θα πατε Μπανσκο αν ειναι σε διακοπες παιζει να ειναι ολη η Ελλαδα πανω και γινεται απλα πανικος στις πιστες και με πολυ μεγαλη επικινδυνοτητα γιατι ανεβαινουν παρα πολλοι ασχετοι... παρα πολλοι γνωστοι μου εχουν σπαστει απο αλλους εκει... για εμενα αν πας εξωτερικο πας σε χωρα που αξιζει και θα το χαρεις 1000% ...

Theo:
Έχω κάνει 3 φορες βραδυνό Καλαβρυτά και όντως είναι πολύ ωραία.

Όμως πρέπει να ξέρεις τη πίστα γιατί αν και είναι όντως πολύ εύκολη, το βράδυ αν δεν την ξερείς ίσως έχεις θέμα.

Επίσης επειδή το βράδυ λειτουργεί μόνο πιατάκι οι snowboarder πρέπει να έχουν μια εξοικίωση με αυτό και να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα.

Εγώ πάντως όλες τις φορές είχα παεί από πρωί..στις 4 που έκλεινε, επιστροφή κάτω στα Καλάβρυτα για φαγητό μέχρι σκασμού στον Βαρβιτσιωτη και μετά ξανα πάνω για βραδυνό.

Εννοείται πως το βράδυ αξίζει περισσότερο η όλη φάση ...μουσική, ποτό, κόσμος, χαβαλές.

Βέβαια η επιστροφή στην Αθήνα μετά είναι τρελό αγγούρι..

zerbos:
Γενικα τα Καλαβρυτα ειναι πολυ ωραιο χιονοδρομικο και κατα τη γνωμη μου λιγοτερο "ποζεραδικο" απο οτι ειναι του παρνασσου. Επισης εχει και μερικα καλα secret spots εκει τριγυρω!!! Θα ειναι ωραια να κανονισουμε για εκει εκδρομουλα μεσα στο χειμωνα!  :angel:

saldale:
Γενικά πάντως, το βραδυνό στα Καλάβρυτα δεν προσφέρεται τόσο για αλπικό σκί αλλά οπως είπε και ο Τεο για τον χαβαλέ και την παρέα.
Όντως έχει άγκυρα και οχι εναέριο λιφτ...

Επίσης βολεύει απο θέμα απόστασης, κόσμου αλλά και όσους δουλεύουν Σαββάτο πρωι.

Και είναι και πολύ ρομαντικά Μανώλη μου! :giveheart:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version