!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (159/298) > >>

nmwisima:
Ήταν μια ωραία πινακίδα, έχω πάει εκεί.

Αλλά Βασμάυρε, ομολογώ ότι ο Τζέι μας έβαλε και των δυονόνε τα γυαλιά...

Konstantinos:

--- Quote from: jSkyline on May 24, 2011, 05:56:09 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on May 24, 2011, 03:41:45 PM ---Παντως ,ασχετα με τις "παραπλευρες απωλειες",αυτο το ρουφιανοτοπικ θα ειχε πολυ πλακα. Δικαιωματικα θα επρεπε να το ανοιξει ο Γιαννης(JSkyline). :exaclty:     :llol:

--- End quote ---
Ακομα και εγω παντως δεν ρουφιανευω τους παντες. Συνανταω συχνα πυκνα διαφορα ΜΧ απο το φορουμ και κανω αναφορες μονο οταν κρινω πως ο ιδιοκτητης δεν θα εχει προβλημα αν γινει αναφορα. Εννοειται πως φωτο δεν βγαζω ποτε. Ασε που αν εβγαζα θα ειχα γεμισει το φορουμ με φωτο της μπουρδας το Α. ακομα και να περασω απο Κολωνακι ειναι σιγουρο οτι θα το πετυχω!
Ασχετο αλλα θελω να το ρωτησω πολυ καιρο τωρα, ενα ανθρακι ΝC Sport κοντα στο σταθμο του Ηρακλειου που δεν κινειται ποτε ανηκει σε κανενα απο εδω μεσα ??? Πραγματικα αναρωτιεμαι γιατι δεν το χρησιμοποιει ποτε...

--- End quote ---

Σε μια κοπέλα που κάνει τώρα το μεταπτυχιακό της  ;) Ένα δεύτερο NC (το τέταρτο miata στο δρόμο μου  :yeah: ) ανθρακί, δίλιτρο sport με ταμπά κουκούλα και αποστάτες!! Ποτέ δεν είδα πιο όμορφη την OEM 17άρα !

Ξάδελφος:
Νεκο για δες εδω.
http://www.ilmotorsport.de/shop/article_detail.php5?aid=4367&lang=EN#

Θες ακομη να πουλησεις το μιατα?

Reverant:
Πολύ ωραίο, must για μένα.

Liakos:
Τα στρογγυλα φαναρια ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ υπαρχει στο mk1. Απορω γιατι αρεσουν τα τετραγωνα τυπου rx7... :nono: Ποσο μαλλον στο Νεκταριο που εχει αποδειξει οτι εχει γουστο. :nod:

Επισης εχω την αισθηση οτι πρεπει η mazda να απαγορευσει την πωληση του miata στη Γερμανια.Παιρνουν ενα υπεροχο αυτοκινητο κ το βανδαλιζουν αισθητικα. :'( Πληρωνοντας μαλιστα τα κερατα τους. Το συγκεκριμενο της φωτογραφιας βεβαια δεν το λες ασχημο παραδοξως.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version