!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on May 25, 2011, 07:26:02 AM ---Ας αφήσουμε τις εθνικοπολιτικές αναλύσεις και ας επικεντρωθούμε στον Α.κατανόμαστο, κάτι που ξέρουμε να κάνουμε με τόση επιτυχία. :P :P
--- End quote ---
Συμφωνώ απόλυτα και δέχομαι να θυσιαστώ για να διατηρηθεί το καλό κλίμα στο φόρουμ. Πείτε ότι θέλετε.
Όμως Σάμπα, το χρώμα αυτό, στο έχω εξηγήσει φέρνει θύμισες κακές, άλλαξέ το.
Τέλος, όπως θα έχεις προφανώς δει, ο Α. δεν ασχολείται μαζί σου, οπότε πρόσεχε τι θα πεις μην ανοίξει ο ασκός του Α.ιώλου.
simkoz:
--- Quote from: nmwisima on May 25, 2011, 09:33:55 AM ---Το uber θέλει ουμλάουτ :punish:
--- End quote ---
Το ξέρω αλλά (όπως κι εσύ) δεν έχω βάλει ΚΑΙ Γερμανικά στο πληκτρολόγιο μου. Μου φτάνει που στο γραφείο έχω Ελληνικά, English et Francé.
--- Quote from: dimsabas on May 25, 2011, 07:26:43 AM ---Τι τα κρατάς τα χιονολάστιχα; Χαρά Θεού καιρό έχει. :exaclty:
--- End quote ---
Μωρέ θα τα είχα βγάλει αλλά έχω να περάσω τεχνικό έλεγχο για τις Ελβετικές πινακίδες και τα κοιτάνε όλα, κι από τα κανονικά μου λείπουν κάτι κομματάκια που αναπαύονται κάπου εκεί στην γειτονιά σου, πέριξ της Αγιάς Μαρίνας, θυσία στα πρώτα μου driftάκια
nmwisima:
VasmaV:
εσένα θα σου πηγαίνει πιο πολύ αυτο :moutza:
:P :P
jSkyline:
--- Quote from: nmwisima on May 25, 2011, 12:37:52 PM ---
--- End quote ---
Τι ακριβως δειχνει η πινακιδα ??? Εγω εχω μια ακομα καλυτερη !!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version