!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
Ξάδελφος:
--- Quote from: Liakos on May 25, 2011, 05:17:52 PM ---Τα στρογγυλα φαναρια ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ υπαρχει στο mk1. Απορω γιατι αρεσουν τα τετραγωνα τυπου rx7... :nono: Ποσο μαλλον στο Νεκταριο που εχει αποδειξει οτι εχει γουστο. :nod:
Επισης εχω την αισθηση οτι πρεπει η mazda να απαγορευσει την πωληση του miata στη Γερμανια.Παιρνουν ενα υπεροχο αυτοκινητο κ το βανδαλιζουν αισθητικα. :'( Πληρωνοντας μαλιστα τα κερατα τους. Το συγκεκριμενο της φωτογραφιας βεβαια δεν το λες ασχημο παραδοξως.
--- End quote ---
Ο Νεκταριος που εχει αποδειξη οτι εχει γουστο , δεν τα χει βαλει γιατι ακομη δεν τα χει βρει... ;)
Κι εγω προτιμω τα οριτζιναλ αλλα δε σημαινει οτι αυτα δε μ αρεσουν .
Στη Γερμανια πρεπει ν απαγορευσουν ή μαλλον θα επρεπε να ειχαν απαγορευσει την πωληση μιατα γιατι οταν αυτα παλιωσαν,τα καναν καραβιες ολοκληρες εξαγωγη στην Ελλαδα και εχει γεμισει ,εχει βρωμισει ο κοσμος απο "συλλεκτικα" ΝΒ και ΝΑ μοντ 3/97... σχεδον παντα χωρις ΑΒS και Α/C .
Ξάδελφος:
Akina_DownHill:
--- Quote from: Liakos on May 25, 2011, 05:17:52 PM ---Τα στρογγυλα φαναρια ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ υπαρχει στο mk1. Απορω γιατι αρεσουν τα τετραγωνα τυπου rx7... :nono: :nod:
--- End quote ---
Μου αρεσουν και τα στρογγυλα και τα τετραγωνα σε στυλ RX-7.
Γιατι εισαι τοσο απολυτος? Ειδικα σε μαυρο μκ1 τα τετραγωνα ειναι μεγαλη αλητεια.
royal_airness:
--- Quote from: nmwisima on May 25, 2011, 09:33:55 AM ---Το uber θέλει ουμλάουτ :punish:
--- End quote ---
Τα ούμλαουτ τονιζονται στο "ου" :moutza:
dimsabas:
Πώς καταλαβαίνουμε ότι έχει ακριβύνει η βενζίνη;
:P :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version