!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (160/298) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: Liakos on May 25, 2011, 05:17:52 PM ---Τα στρογγυλα φαναρια ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ υπαρχει στο mk1. Απορω γιατι αρεσουν τα τετραγωνα τυπου rx7... :nono: Ποσο μαλλον στο Νεκταριο που εχει αποδειξει οτι εχει γουστο. :nod:

Επισης εχω την αισθηση οτι πρεπει η mazda να απαγορευσει την πωληση του miata στη Γερμανια.Παιρνουν ενα υπεροχο αυτοκινητο κ το βανδαλιζουν αισθητικα. :'( Πληρωνοντας μαλιστα τα κερατα τους. Το συγκεκριμενο της φωτογραφιας βεβαια δεν το λες ασχημο παραδοξως.

--- End quote ---
Ο Νεκταριος που εχει αποδειξη οτι εχει  γουστο , δεν τα χει βαλει γιατι ακομη δεν τα χει βρει... ;)

Κι εγω προτιμω τα οριτζιναλ αλλα δε σημαινει οτι αυτα δε μ αρεσουν .

Στη Γερμανια πρεπει ν απαγορευσουν ή μαλλον θα επρεπε να ειχαν απαγορευσει την πωληση μιατα γιατι οταν αυτα παλιωσαν,τα καναν καραβιες ολοκληρες εξαγωγη στην Ελλαδα και εχει γεμισει ,εχει βρωμισει ο κοσμος απο "συλλεκτικα" ΝΒ και ΝΑ μοντ 3/97... σχεδον παντα χωρις ΑΒS και Α/C .

Ξάδελφος:

Akina_DownHill:

--- Quote from: Liakos on May 25, 2011, 05:17:52 PM ---Τα στρογγυλα φαναρια ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ υπαρχει στο mk1. Απορω γιατι αρεσουν τα τετραγωνα τυπου rx7... :nono: :nod:

--- End quote ---

Μου αρεσουν και τα στρογγυλα και τα τετραγωνα σε στυλ RX-7.
Γιατι εισαι τοσο απολυτος? Ειδικα σε μαυρο μκ1 τα τετραγωνα ειναι μεγαλη αλητεια.

royal_airness:

--- Quote from: nmwisima on May 25, 2011, 09:33:55 AM ---Το uber θέλει ουμλάουτ :punish:

--- End quote ---

Τα ούμλαουτ τονιζονται στο "ου"  :moutza:

dimsabas:
Πώς καταλαβαίνουμε ότι έχει ακριβύνει η βενζίνη;

:P :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version