!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
leonidas11b:
--- Quote from: gabi_haros on May 24, 2011, 11:09:04 AM ---
--- Quote from: leonidas11b on May 24, 2011, 10:52:29 AM ---
--- Quote from: gabi_haros on May 24, 2011, 10:46:02 AM ---Θες να δώσεις μία τιμή για την τράμπα?
--- End quote ---
--- Quote from: option-D on May 23, 2011, 08:48:22 PM ---.................
Εδώ δεν θα βάλω τιμές αλλά θα περιμένω προσφορές με ΠΜ ή τηλεφωνικά..
6977433225,
Μάνος
--- End quote ---
--- Quote from: gabi_haros on May 24, 2011, 11:09:04 AM ---Αγαπώ την "καθαρότητα", την Λακωνικότητα και την ευθύτητα αυτού του φόρουμ, δεν αφήνει περιθώρια για κανένα στραβοπάτημα.
--- End quote ---
--- End quote ---
Δεν ξερω πως πηρες το παραπανω ποστ μου αλλα το εκανα για να σε βοηθησω και οχι για οποιονδηποτε αλλο λογο.
--- End quote ---
VasmaV:
--- Quote from: gabi_haros on May 24, 2011, 11:59:34 AM ---
--- Quote from: GENERAL on May 24, 2011, 11:28:51 AM ---
--- Quote from: VasmaV on May 24, 2011, 11:18:54 AM ---
Και γω τους ανθρώπους που δεν ειρωνεύονται…
Ξέρεις μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις logout (ακόμα και μόνιμα) και να δώσεις την αγάπη σου εκεί που θα την εκτιμήσουν
στο κατω κατω βρε αδερφε αν δε σ αρεσει κατι, βγαλ το από τη ζωή σου, λίγα έχουμε που μας ενοχλούν στην καθημερινότητα μας; Γιατί να τρως και μας στη μαπα κάθε πρωι;
ΥΓ
Αν δεν ξέρεις που είναι το κουμπί του logout, μετά χαρας να σε βοηθήσω
--- End quote ---
Βασιλη συγνωμη αλλα το ποστ αυτο σε τι και ποιον απευθυνετε? Εχω κολλησει γιαυτο ρωτω!!!
--- End quote ---
Σε μένα.
Το ξέρω πως αγαπάτε αυτούς που ειρωνεύονται, φαίνεται άλλωστε από το ότι τα μισά ποστ και πλέον ποστ είναι τέτοιου είδους.
Απλά αγαπάτε την ειρωνεία και το χιούμορ μόνο από συγκεκριμένα άτομα που έχετε στην παρέα σας ή που έχετε θεοποιήσει.
Τέλος πάντων, κρατάτε το επίπεδο του φόρουμ όπως εσείς θέλετε, ο καθένας άλλωστε κρίνεται από τα λεγόμενα και φυσικά από τα γραφόμενα του.
όσο για το αν ξέρω τον δρόμο του log out τον ξέρω. Δεν αφορίζω τις πληροφορίες ή την χρησιμότητα του φόρουμ, συγκεκριμένες συμπεριφορές κρίνω, αλλά ξέχασα ότι ούτε αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ. Απλά αν μπορείτε τους κανονισμούς να τους κρατάτε τόσο αυστηρά για ΟΛΟΥΣ. Αυτό άλλωστε ξεχωρίζει την σωστή δημοκρατία από την ολιγαρχία.
--- End quote ---
Δεν ξέρεις τπτ, ξέρεις γιατί; Γιατι δεν γνωριζόμαστε. Αν κάποιοι εδώ μέσα κανουν μια πλακα και τη δεχόμαστε είναι γιατι τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Τον εχω δει ρε φίλε, εχουμε πιει και μια μπύρα μαζι και ξέρω τι μ@λ@κ@ς είναι, ετσι απλα και φιλικά.
Εσένα όμως δεν σε ξέρω και το μόνο που βλέπω είναι έναν άνθρωπο ο οποίος γύρισε μετά από επίπληξη για να ειρωνευτεί και παλι και μάλιστα την αγγελία κάποιου που απλα λέει ότι δίνει τιμες με pm. Αφου ενδιαφέρεσαι γιατι δεν του στελνεις ένα pm να σου απαντήσει και κάθεσαι και ειρωνεύεσαι; Δεν έχεις κατι καλύτερο να κάνεις; Ειμαι σίγουρος ότι κατι θα χεις και συ όπως και όλοι μας
Όσο για την «καθαρότητα» του φόρουμ που ανέφερες με στόμφο, προσπαθώντας να μας προσβάλεις, ασε να την κρίνουν οσοι μας ξέρουν.
Γιατί ναι ρε χάρε προσβολή είναι όταν μπαίνεις σε ένα φόρουμ που δεν σου ζητάει ΤΙΠΟΤΑ να λες ότι δεν είναι καθαρό. Σου ζήτησα λεφτά για τη συμμετοχή σου; ΟΧΙ και ξέρεις και κάτι άλλο; Στα 2+ χρόνια που λειτουργεί, η ομάδα που το τρέχει μόνο πληρώνει. Βλέπεις πουθενά καμιά διαφήμιση, κανα baneraki, έστω μια άτυπη συμφωνία με κάποιο συνεργείο ή μαγαζί που να δείχνει κάποιου είδους εμπορική εκμετάλλευση του παρόντος δικτυακού τόπου; ΟΧΙ! Ε βαλ το λίγο κάτω και θα δεις ότι είναι μαλακία να μπαίνεις σε ένα σπίτι, να σε κερνάνε το φαγητό τους και ότι έχουν και συ να τους λες ότι δεν είναι «καθαροί». Στην καλύτερη θα σου ζητήσουν ευγενικά να φύγεις
Οπότε φιλικά και πάλι σου ξαναλέω, αν δεν μας αρεσει κατι, γιατι να ασχολούμαστε; Ειδικά ένα φόρουμ, αστο να παει στο δρόμο της ολιγαρχίας ή/και «βρωμιάς» που θέλει να χαράξει και βρες εσυ ένα δημοκρατικό και «καθαρό» που να εκτιμάνε το ειρωνικό σου χιούμορ αλλά και να περνάς και εσύ καλα πάνω από όλα. Μπαίνε και που και που να πάρεις την τεχνική πληροφορία που χρειάζεσαι και θα ζήσουμε εμείς καλά και συ καλύτερα
gabi_haros:
--- Quote from: VasmaV on May 24, 2011, 12:42:46 PM ---
--- Quote from: gabi_haros on May 24, 2011, 11:59:34 AM ---
--- Quote from: GENERAL on May 24, 2011, 11:28:51 AM ---
--- Quote from: VasmaV on May 24, 2011, 11:18:54 AM ---
Και γω τους ανθρώπους που δεν ειρωνεύονται…
Ξέρεις μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις logout (ακόμα και μόνιμα) και να δώσεις την αγάπη σου εκεί που θα την εκτιμήσουν
στο κατω κατω βρε αδερφε αν δε σ αρεσει κατι, βγαλ το από τη ζωή σου, λίγα έχουμε που μας ενοχλούν στην καθημερινότητα μας; Γιατί να τρως και μας στη μαπα κάθε πρωι;
ΥΓ
Αν δεν ξέρεις που είναι το κουμπί του logout, μετά χαρας να σε βοηθήσω
--- End quote ---
Βασιλη συγνωμη αλλα το ποστ αυτο σε τι και ποιον απευθυνετε? Εχω κολλησει γιαυτο ρωτω!!!
--- End quote ---
Σε μένα.
Το ξέρω πως αγαπάτε αυτούς που ειρωνεύονται, φαίνεται άλλωστε από το ότι τα μισά ποστ και πλέον ποστ είναι τέτοιου είδους.
Απλά αγαπάτε την ειρωνεία και το χιούμορ μόνο από συγκεκριμένα άτομα που έχετε στην παρέα σας ή που έχετε θεοποιήσει.
Τέλος πάντων, κρατάτε το επίπεδο του φόρουμ όπως εσείς θέλετε, ο καθένας άλλωστε κρίνεται από τα λεγόμενα και φυσικά από τα γραφόμενα του.
όσο για το αν ξέρω τον δρόμο του log out τον ξέρω. Δεν αφορίζω τις πληροφορίες ή την χρησιμότητα του φόρουμ, συγκεκριμένες συμπεριφορές κρίνω, αλλά ξέχασα ότι ούτε αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ. Απλά αν μπορείτε τους κανονισμούς να τους κρατάτε τόσο αυστηρά για ΟΛΟΥΣ. Αυτό άλλωστε ξεχωρίζει την σωστή δημοκρατία από την ολιγαρχία.
--- End quote ---
Δεν ξέρεις τπτ, ξέρεις γιατί; Γιατι δεν γνωριζόμαστε. Αν κάποιοι εδώ μέσα κανουν μια πλακα και τη δεχόμαστε είναι γιατι τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Τον εχω δει ρε φίλε, εχουμε πιει και μια μπύρα μαζι και ξέρω τι μ@λ@κ@ς είναι, ετσι απλα και φιλικά.
Εσένα όμως δεν σε ξέρω και το μόνο που βλέπω είναι έναν άνθρωπο ο οποίος γύρισε μετά από επίπληξη για να ειρωνευτεί και παλι και μάλιστα την αγγελία κάποιου που απλα λέει ότι δίνει τιμες με pm. Αφου ενδιαφέρεσαι γιατι δεν του στελνεις ένα pm να σου απαντήσει και κάθεσαι και ειρωνεύεσαι; Δεν έχεις κατι καλύτερο να κάνεις; Ειμαι σίγουρος ότι κατι θα χεις και συ όπως και όλοι μας
Όσο για την «καθαρότητα» του φόρουμ που ανέφερες με στόμφο, προσπαθώντας να μας προσβάλεις, ασε να την κρίνουν οσοι μας ξέρουν.
Γιατί ναι ρε χάρε προσβολή είναι όταν μπαίνεις σε ένα φόρουμ που δεν σου ζητάει ΤΙΠΟΤΑ να λες ότι δεν είναι καθαρό. Σου ζήτησα λεφτά για τη συμμετοχή σου; ΟΧΙ και ξέρεις και κάτι άλλο; Στα 2+ χρόνια που λειτουργεί, η ομάδα που το τρέχει μόνο πληρώνει. Βλέπεις πουθενά καμιά διαφήμιση, κανα baneraki, έστω μια άτυπη συμφωνία με κάποιο συνεργείο ή μαγαζί που να δείχνει κάποιου είδους εμπορική εκμετάλλευση του παρόντος δικτυακού τόπου; ΟΧΙ! Ε βαλ το λίγο κάτω και θα δεις ότι είναι μαλακία να μπαίνεις σε ένα σπίτι, να σε κερνάνε το φαγητό τους και ότι έχουν και συ να τους λες ότι δεν είναι «καθαροί». Στην καλύτερη θα σου ζητήσουν ευγενικά να φύγεις
Οπότε φιλικά και πάλι σου ξαναλέω, αν δεν μας αρεσει κατι, γιατι να ασχολούμαστε; Ειδικά ένα φόρουμ, αστο να παει στο δρόμο της ολιγαρχίας ή/και «βρωμιάς» που θέλει να χαράξει και βρες εσυ ένα δημοκρατικό και «καθαρό» που να εκτιμάνε το ειρωνικό σου χιούμορ αλλά και να περνάς και εσύ καλα πάνω από όλα. Μπαίνε και που και που να πάρεις την τεχνική πληροφορία που χρειάζεσαι και θα ζήσουμε εμείς καλά και συ καλύτερα
--- End quote ---
Είμαι σίγουρος ότι δεν έγραψες όλη αυτήν την έκθεση για να απαντήσω σημείο προς σημείο στα λεγόμενα σου και έτσι και θα πράξω.
Το αν με ξέρεις ή όχι δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί όσων αφορά την αντιμετώπιση σου ως προς εμένα σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη μιας και το φόρουμ, είναι ΦΟΡΟΥΜ δηλαδή χώρος συζητήσεων άρα για να γίνει αυτό επικοδομητικά πρέπει ΟΛΟΙ να έχουν ίσους όρους σε αυτήν (στη συζήτηση).
Παρ' όλα αυτά αν επιμένεις μπορώ να σου πω ότι τουλάχιστον με 5 άτομα εδώ μέσα γνωριζόμαστε προσωπικά και έχουμε και φιλικές σχέσεις άρα δεν είμαι άγνωστος που κρύβομαι πίσω από το πληκτρολόγιο μου για να πετάξω "λάσπη".
Όσων αφορά την καθαρότητα θα σου πρότεινα να μην χρωματίζεις ή φωτίζεις τον λόγο μου ανάλογα με τον τρόπο που επιθυμείς ώστε να φανώ σαν παράλογος.
Το "καθαρό" πήγαινε στην συνήθεια σας, ό,τι δεν σας φαίνεται αστείο ή χρήσιμο να το μεταφέρετε στο "μπλαμπλα" (κάτι το οποίο θα συμμεριζόμουν αν γινόταν για όλους) ή ακόμη (εδώ είναι το "χειρότερο μου") να το διαγράφετε.
VasmaV:
δεν χρωματίζω απο παιδί, δεν πιάνει το χέρι μου
είπαμε ρε συ, αφου δεν σ αρεσει αυτό το κακόβουλο και ολιγαρχικό φορουμ, τι το παλέβεις, θα μου βαλεις μυαλό ή θα με πείσεις; μπα γερασα για κατι τετοιο. Πήγαινε βρες κανα καλύτερο, καθαρότερο και πιο δημοκρατικό πάνω από όλα.
οσο για τα σβησίματα που είναι και το χειρότερο σου, διάβασε μία τους κανονισμούς με τους οποίους συμφώνησες όταν έκανες εγγραφή, μπας και καταλάβεις με ποια χούντα έμπλεξες και φύγεις οικειοθελώς.
Πάντως επειδή είμαι στις καλές μου σήμερα και αφου σε καιει τοσο πολύ να επαναφέρουμε το πόνημα ζωής που έγραψες στο τοπικ του Διονύσου, θα επιληφθώ του θέματος μπας και αισθανθείς καλύτερα
ΥΓ
πάνω δεξιά είναι το κουμπάκι του logout αδερφε
leonidas11b:
Πιστευω οτι δεν χρειαζεται να συνεχιστει αυτο.
Οτι εγινε - εγινε....γιατι πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν μπορεις να βγαλεις σωστα συμπερασματα για ολους και πιθανοτατα να κανεις λαθος.
Οποτε καλυτερα να ξεχαστει και να μην υπαρχουν εντασεις και διαπληκτισμοι.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version