!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
gabi_haros:
--- Quote from: leonidas11b on May 24, 2011, 10:52:29 AM ---
--- Quote from: gabi_haros on May 24, 2011, 10:46:02 AM ---Θες να δώσεις μία τιμή για την τράμπα?
--- End quote ---
--- Quote from: option-D on May 23, 2011, 08:48:22 PM ---.................
Εδώ δεν θα βάλω τιμές αλλά θα περιμένω προσφορές με ΠΜ ή τηλεφωνικά..
6977433225,
Μάνος
--- End quote ---
Αγαπώ την "καθαρότητα", την Λακωνικότητα και την ευθύτητα αυτού του φόρουμ, δεν αφήνει περιθώρια για κανένα στραβοπάτημα.
--- End quote ---
VasmaV:
Και γω τους ανθρώπους που δεν ειρωνεύονται…
Ξέρεις μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις logout (ακόμα και μόνιμα) και να δώσεις την αγάπη σου εκεί που θα την εκτιμήσουν
στο κατω κατω βρε αδερφε αν δε σ αρεσει κατι, βγαλ το από τη ζωή σου, λίγα έχουμε που μας ενοχλούν στην καθημερινότητα μας; Γιατί να τρως και μας στη μαπα κάθε πρωι;
ΥΓ
Αν δεν ξέρεις που είναι το κουμπί του logout, μετά χαρας να σε βοηθήσω
GENERAL:
--- Quote from: VasmaV on May 24, 2011, 11:18:54 AM ---
Ξέρεις μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις logout (ακόμα και μόνιμα) και να δώσεις την αγάπη σου εκεί που θα την εκτιμήσουν
στο κατω κατω βρε αδερφε αν δε σ αρεσει κατι, βγαλ το από τη ζωή σου, λίγα έχουμε που μας ενοχλούν στην καθημερινότητα μας; Γιατί να τρως και μας στη μαπα κάθε πρωι;
ΥΓ
--- End quote ---
Βασιλη συγνωμη αλλα το ποστ αυτο σε τι και ποιον απευθυνετε? Εχω κολλησει γιαυτο ρωτω!!!
Theo:
Στον απο πανω του Χαρη!
gabi_haros:
--- Quote from: GENERAL on May 24, 2011, 11:28:51 AM ---
--- Quote from: VasmaV on May 24, 2011, 11:18:54 AM ---
ΥΓ
--- End quote ---
Βασιλη συγνωμη αλλα το ποστ αυτο σε τι και ποιον απευθυνετε? Εχω κολλησει γιαυτο ρωτω!!!
--- End quote ---
Σε μένα.
Το ξέρω πως αγαπάτε αυτούς που ειρωνεύονται, φαίνεται άλλωστε από το ότι τα μισά ποστ και πλέον ποστ είναι τέτοιου είδους.
Απλά αγαπάτε την ειρωνεία και το χιούμορ μόνο από συγκεκριμένα άτομα που έχετε στην παρέα σας ή που έχετε θεοποιήσει.
Τέλος πάντων, κρατάτε το επίπεδο του φόρουμ όπως εσείς θέλετε, ο καθένας άλλωστε κρίνεται από τα λεγόμενα και φυσικά από τα γραφόμενα του.
όσο για το αν ξέρω τον δρόμο του log out τον ξέρω. Δεν αφορίζω τις πληροφορίες ή την χρησιμότητα του φόρουμ, συγκεκριμένες συμπεριφορές κρίνω, αλλά ξέχασα ότι ούτε αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ. Απλά αν μπορείτε τους κανονισμούς να τους κρατάτε τόσο αυστηρά για ΟΛΟΥΣ. Αυτό άλλωστε ξεχωρίζει την σωστή δημοκρατία από την ολιγαρχία.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version