!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
gabi_haros:
--- Quote from: VasmaV on May 24, 2011, 01:49:39 PM ---
Πάντως επειδή είμαι στις καλές μου σήμερα και αφου σε καιει τοσο πολύ να επαναφέρουμε το πόνημα ζωής που έγραψες στο τοπικ του Διονύσου, θα επιληφθώ του θέματος μπας και αισθανθείς καλύτερα
--- End quote ---
Σε ευχαριστώ, δάκρυα συγκίνησης τρέχουν από τα μάτια μου.
Liakos:
--- Quote from: gabi_haros on May 24, 2011, 02:35:51 PM ---To αλάφρωσε! αχαχαχχαχαχα.
--- End quote ---
Κ εμεις απο εσενα.Στο καλο.
xaxa0xaxaxa00xa000xaxaa
::- ::-
Ξάδελφος:
Ρε παιδια,αν υπαρχει εστω και το παραμικρο ενδεχομενο να εχει παρεξηγησει καποιος,καποιον και τελικα απο ατυχημα να βγουν λαθος συμπερασματα και να χαλαμε τις καρδιες μας καλυτερα να πατησουμε pause να πεσει η ενταση.
Μεσω του πληκτρολογιου λιγο πολυ εχουμε τσακωθει ολοι με ολους σε φαση ομως που αν την ιδια κουβεντα την καναμε face to face θα γελουσαμε και θα καναμε πλακα.
Κακως χαλαμε τις καρδιες μας.
Εξαλλου οταν κατι ή καποιος σ ενα συνολο λειτουργει σαν αποστημα ,μοιραια το συνολο θα τον απομονωσει και θα τον αποβαλει ,ειτε Ξαδερφος λεγεται αυτος ειτε Μιγαμισιμα ειτε Βασμαβ ειτε Νεκος ειτε Ξενος ειτε Χαρος.Σε βαθος χρονου φαινεται ο καλος ,φαινεται και ο μ@λ@κ@ς.
Ποιος ο λογος να χαλαμε το συκωτι μας?
leonidas11b:
Οταν ειπωθηκε απο καποιο μελος να δημιουργηθει τοπικ με τετοιου ειδους φωτογραφιες απο μιατα που συνανταμε τυχαια στον δρομο, η πλειοψηφια το αρνηθηκε.
Οποτε καλυτερα να τη διαγραψεις για να μην δημιουργηθουν εντασεις χωρις ουσια!
nmwisima:
--- Quote from: Ξάδελφος on May 24, 2011, 02:52:30 PM ---Ποιος ο λογος να χαλαμε το συκωτι μας?
--- End quote ---
Το ποτό.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version