!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
Manolis:
--- Quote from: JDM on April 14, 2011, 04:32:51 AM ---
--- Quote from: philosopher on April 13, 2011, 11:54:02 AM ---Κακά τα ψέμματα, το δυνατό κομμάτι του φόρουμ είναι το παρείστικο κλιμα που επικρατεί.
Δε γίνεται πρακτικά πολύ "σκληρό" moderation και παρείστικο κλίμα, είναι δυο έννοιες ασύνδετες.
--- End quote ---
που το ειδες το παρειστικο κλιμα???
με οσους εχω μιλησεις τηλεφωνικως η με πμ, εδω μεσα χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα, δεν γνωριζεστε μεταξυ σας, οι 10-15 που γνωριζεστε καλα κανετε συζητησεις που οι υπολοιποι δεν μπορουν να παρακολουθησουν και να συμετεχουν,γιατι απλα δεν σας ξερουν .
και δεν μιλαω εγω που κατοικω 500 χιλιομετρα μακρια αλλα εσεις που μενετε στης ιδια πολη ειναι ανεπιτρεπτο να μην γνωριζεστε , κανετε καμια συναντηση πιο συχνα ,γνωριστειτε και καντε τον χαβελε σας απο κοντα.
Το φορουμ , απο φιλικο γινετε εχθρικο σε δευτερολεπτα γιατι ειναι απροσωπο , και ο καθενας χωρις να τον γνωριζουν τσαμπουναει την π@π@ρι@ του κρυμμενος πισω απο το δαχτυλο του και την ασφαλεια που του παρεχει η απροσωπη συμετοχη σε δημοσια συζητηση.
Μπορει καποιον που δεν χωνευεις εδω μεσα οταν τον γνωρισεις να γινεις κολλητος μαζι του, παραδειγμα>>τον αχχιλεα στην αρχη μου την εσπαγε τρελα ο τροπος γραφης του και γενικοτερα η σταση του, μεχρι που προσφατως σε συζητηση μαζι του ανακαλυψα πως εχω πολλα περισσοτερα κοινα μαζι του παρα διαφορες(και μην παιρνεις θαρρος :P)
--- End quote ---
Μία βόλτα από εδώ http://mymx5.gr/forum/index.php/board,4.0.html θα σου δώσει να καταλάβεις το αν υπάρχει παρείστικο κλίμα στο
φόρουμ,ή αν αυτοί που γνωρίζονται είναι μόλις 15 άτομα όπως αναφέρεις.Ότι σίγουρα δεν γνωρίζονται όλοι με όλους επί προσωπικού
είναι αναμφισβήτητο και από την άλλη είναι και αδύνατο να γίνει.Όμως και το να κάνει κάποιος παρατηρήσεις/υποδείξεις,ιδιαίτερα αν ειναι
καινούργιος εδώ και μάλιστα πολλές φορές γίνεται ερειστικός,είναι λίγο άκομψο δεν βρίσκεις?Πρόσεξε για να μην παρεξηγηθώ,δεν εννοώ ότι δεν μπορεί να κάνει παρατήρηση κάποιος καινούργιος στο φόρουμ.Αλλά το ότι δεν έχεις παραστεί-λόγω απόστασης φυσικά-σε καμία απο τις πραγματικά πολλες εκδηλώσεις που έχουμε κάνει τα τελευταία 2.5 χρόνια,δεν σου δίνει το δικαίωμα να κριτικάρεις τους υπόλοιπους που το έχουν κάνει.Έχεις δίκιο φυσικά στο ότι μία τηλεφωνική συζήτηση ή ακόμα καλύτερα ένας καφές,λύνει πολλές παρεξηγήσεις και διαφορές.
Και εγώ διαβάζοντας κατά καιρούς να γράφεις σχόλια του στυλ "ότι οι βενζινάδες μας κλέβουν και μπράβο τους,είναι μάγκες" μη νομίζεις παθαίνω μίνι εγκεφαλικά(ίσως και λόγω ηλικίας).Μπορεί όμως στο επόμενο μου ταξίδι στη Θεσσαλονίκη-που δεν θα αργήσει-να πιώ ένα καφέ μαζί σου και να σχηματίσω τελείως διαφορετική εντύπωση από αυτή που έχω τώρα..
--- Quote from: nmwisima on April 14, 2011, 09:38:21 AM ---Παρακαλώ, πάντως, ΜΗ με ανακατεύετε άλλο σε αυτή την κουβέντα. :nod:
--- End quote ---
Ενδιαφέρον να κάνει τέτοιο σχόλιο η μεγαλύτερη ανακατώστρα(πάει πακέτο με το μεγαλύτερη κατίνα) που γέννησε ποτέ το
ελληνικό ίντερνετ..
:tease:
Reverant:
--- Quote from: Manolis on April 14, 2011, 12:02:37 PM ---Ενδιαφέρον να κάνει τέτοιο σχόλιο η μεγαλύτερη ανακατώστρα(πάει πακέτο με το μεγαλύτερη κατίνα) που γέννησε ποτέ το
ελληνικό ίντερνετ.. :tease:
--- End quote ---
Δεν κατάλαβες καλά, η εν λόγο ανακατώστρα γέννησε το ελληνικό ίντερνετ για να έχει να ασχολείται... :moutza:
bobbylouk:
ισως απο το δικο σου οπτικο πρισμα να ναι ετσι τα πραγματα...γιατι εγω προσωπικα απο το forum και φιλους πραγματικους εκανα,και γνωστους,και συζητησεις και βοηθεια σε θεματα του αυτοκινητου,και τον χαβαλε μας και τις εκδρομες μας,διαμαχες και διαφωνιες δεν ειναι δυνατον να μην υπαρξουν εφοσον υπαρχει συζητηση,αλλα πιστευω οτι σε γενικες γραμμες ειναι οκ το ολο κλιμα
Manolis:
--- Quote from: Reverant on April 14, 2011, 12:06:41 PM ---
--- Quote from: Manolis on April 14, 2011, 12:02:37 PM ---Ενδιαφέρον να κάνει τέτοιο σχόλιο η μεγαλύτερη ανακατώστρα(πάει πακέτο με το μεγαλύτερη κατίνα) που γέννησε ποτέ το
ελληνικό ίντερνετ.. :tease:
--- End quote ---
Δεν κατάλαβες καλά, η εν λόγο ανακατώστρα γέννησε το ελληνικό ίντερνετ για να έχει να ασχολείται... :moutza:
--- End quote ---
Η αλήθεια είναι ότι με μία μόλις γραμμή ανέτρεψες την κοσμοθεωρία μου....Κατά το "η κότα γέννησε το αυγό ή το αυγό την
κότα" η διχογνωμία των απόψεών μας θα μας βασανίζει για καιρό :girlie: :girlie:
saldale:
--- Quote from: nmwisima on April 14, 2011, 01:40:02 PM ---Ξέρω ένα καλό ΝΑ, ιδανικό για την κοπέλα σου :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
Δώστης 5 χιλιάρικα να το πάρει! :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version