!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (8/298) > >>

dimsabas:
Μαντέψτε ποια είναι τα αγαπημένα του χρώματα :P :P :P!

Κι όμως, είναι Miata! :exaclty:

nmwisima:

--- Quote from: VasmaV on April 13, 2011, 04:03:38 PM ---
--- Quote from: nmwisima on April 13, 2011, 12:19:54 PM ---υ.γ. Βασίλη μου, τους "αχρηστους" όπως του λες, εσύ τους διάλεξες, προφανώς κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν :girlie:

--- End quote ---
μωρή τασσώ σταματα να προσπαθείς να σπείρεις διχόνοιες
αστειεύομαι φυσικά για τους mods…είναι χειρότεροι :P

--- End quote ---

και εγώ αστειεύομαι φυσικά βασίλη μου.

spoumi:

--- Quote from: nmwisima on April 14, 2011, 12:19:18 AM ---
--- Quote from: VasmaV on April 13, 2011, 04:03:38 PM ---αστειεύομαι φυσικά για τους mods…είναι χειρότεροι :P

--- End quote ---

και εγώ αστειεύομαι φυσικά βασίλη μου.

--- End quote ---

Οι mods δεν αστιεύονται όμως.

JDM:

--- Quote from: philosopher on April 13, 2011, 11:54:02 AM ---Κακά τα ψέμματα, το δυνατό κομμάτι του φόρουμ είναι το παρείστικο κλιμα που επικρατεί.
Δε γίνεται πρακτικά πολύ "σκληρό" moderation και παρείστικο κλίμα, είναι δυο έννοιες ασύνδετες.

--- End quote ---
που το ειδες το παρειστικο κλιμα???
με οσους εχω μιλησεις τηλεφωνικως η με πμ, εδω μεσα χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα, δεν γνωριζεστε μεταξυ σας, οι 10-15 που γνωριζεστε καλα κανετε συζητησεις που οι υπολοιποι δεν μπορουν να παρακολουθησουν και να συμετεχουν,γιατι απλα δεν σας ξερουν .
και δεν μιλαω εγω που κατοικω 500 χιλιομετρα μακρια αλλα εσεις που μενετε στης ιδια πολη  ειναι ανεπιτρεπτο να μην γνωριζεστε , κανετε καμια συναντηση πιο συχνα ,γνωριστειτε και καντε τον χαβελε σας απο κοντα.
Το φορουμ , απο φιλικο γινετε εχθρικο σε δευτερολεπτα γιατι ειναι απροσωπο , και ο καθενας χωρις να τον γνωριζουν τσαμπουναει την π@π@ρι@ του κρυμμενος πισω απο το δαχτυλο του και την ασφαλεια που του παρεχει η απροσωπη συμετοχη σε δημοσια συζητηση.
Μπορει καποιον που δεν χωνευεις εδω μεσα οταν τον γνωρισεις να γινεις κολλητος μαζι του, παραδειγμα>>τον αχχιλεα στην αρχη μου την εσπαγε τρελα ο τροπος γραφης του και γενικοτερα η σταση του, μεχρι που προσφατως σε συζητηση μαζι του ανακαλυψα πως εχω πολλα περισσοτερα κοινα μαζι του παρα διαφορες(και μην παιρνεις θαρρος :P)

nmwisima:

--- Quote from: JDM on April 14, 2011, 04:32:51 AM ---παραδειγμα>>τον αχχιλεα στην αρχη μου την εσπαγε τρελα ο τροπος γραφης του και γενικοτερα η σταση του, μεχρι που προσφατως σε συζητηση μαζι του ανακαλυψα πως εχω πολλα περισσοτερα κοινα μαζι του παρα διαφορες(και μην παιρνεις θαρρος :P)
--- End quote ---

Έχουμε λιγότερα κοινά από όσα νομίζεις.
Απλά δεν έχουμε και τίποτα σοβαρό να χωρίσουμε. ;)

Παρακαλώ, πάντως, ΜΗ με ανακατεύετε άλλο σε αυτή την κουβέντα. :nod:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version