!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
nmwisima:
--- Quote from: saldale on April 14, 2011, 01:45:03 PM ---
--- Quote from: nmwisima on April 14, 2011, 01:40:02 PM ---Ξέρω ένα καλό ΝΑ, ιδανικό για την κοπέλα σου :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
Δώστης 5 χιλιάρικα να το πάρει! :llol:
--- End quote ---
Να σε δώκω πέντε μάπες να κάνουμε δουλειά :finger:
mx5mk1:
--- Quote from: JDM on April 14, 2011, 04:32:51 AM ---
--- Quote from: philosopher on April 13, 2011, 11:54:02 AM ---Κακά τα ψέμματα, το δυνατό κομμάτι του φόρουμ είναι το παρείστικο κλιμα που επικρατεί.
Δε γίνεται πρακτικά πολύ "σκληρό" moderation και παρείστικο κλίμα, είναι δυο έννοιες ασύνδετες.
--- End quote ---
που το ειδες το παρειστικο κλιμα???
με οσους εχω μιλησεις τηλεφωνικως η με πμ, εδω μεσα χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα, δεν γνωριζεστε μεταξυ σας, οι 10-15 που γνωριζεστε καλα κανετε συζητησεις που οι υπολοιποι δεν μπορουν να παρακολουθησουν και να συμετεχουν,γιατι απλα δεν σας ξερουν .
και δεν μιλαω εγω που κατοικω 500 χιλιομετρα μακρια αλλα εσεις που μενετε στης ιδια πολη ειναι ανεπιτρεπτο να μην γνωριζεστε , κανετε καμια συναντηση πιο συχνα ,γνωριστειτε και καντε τον χαβελε σας απο κοντα.
Το φορουμ , απο φιλικο γινετε εχθρικο σε δευτερολεπτα γιατι ειναι απροσωπο , και ο καθενας χωρις να τον γνωριζουν τσαμπουναει την π@π@ρι@ του κρυμμενος πισω απο το δαχτυλο του και την ασφαλεια που του παρεχει η απροσωπη συμετοχη σε δημοσια συζητηση...
--- End quote ---
καλά... εσύ μάλλον γράφεις για άλλο φόρουμ φίλε....... ::-
saldale:
Konstantinos:
:llol: Έλιωσα!
dimag4:
--- Quote from: Reverant on April 14, 2011, 12:06:41 PM ---
--- Quote from: Manolis on April 14, 2011, 12:02:37 PM ---Ενδιαφέρον να κάνει τέτοιο σχόλιο η μεγαλύτερη ανακατώστρα(πάει πακέτο με το μεγαλύτερη κατίνα) που γέννησε ποτέ το
ελληνικό ίντερνετ.. :tease:
--- End quote ---
Δεν κατάλαβες καλά, η εν λόγο ανακατώστρα γέννησε το ελληνικό ίντερνετ για να έχει να ασχολείται... :moutza:
--- End quote ---
ο τσακ νορις κ η ανακατωστρα εγραφαν στο ιδιο φορουμ πριν εφευρεθει το ιντερνετ
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version