!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
Trelos7:
Νεκτάριε ήμουν απο πίσω σου χτες στην Κηφισσίας, παίξαμε λίγο εκεί στην έξοδο προς χαλάνδρι. Ρε είναι πολύ ωραίο το αυτοκίνητό σου, έκανε εντύπωση ακόμα και στην κοπελιά που δεν ξεχωρίζει golf από ibiza!
jSkyline:
--- Quote from: option-D on June 18, 2011, 12:09:37 AM ---Ωχ, με τσάκωσες.. :???:
Ετοιμάζω δεύτερο λογαριασμό με username: mariamandalena..
--- End quote ---
Σου παει καλη επιλογη :gl:
Τουλαχιστον εσυ δεν ζητας οικτο, εχεις αποκτησει αντοχες !!!
Basilmx5:
--- Quote from: Trelos7 on June 18, 2011, 09:26:31 AM ---Νεκτάριε ήμουν απο πίσω σου χτες στην Κηφισσίας, παίξαμε λίγο εκεί στην έξοδο προς χαλάνδρι.
--- End quote ---
Μπραβο ρε παιδια.. συγχαρητηρια.... :oops:
nmwisima:
--- Quote from: Basilmx5 on June 17, 2011, 07:02:23 PM ---Γ4μησ3τα εχω καιρο να φαω πουτσα κ θελω να τα τσακισω...
--- End quote ---
Και επειδή εσύ βαριέσαι ρε μόρτη, θα γίνουμε εμείς 500 κιλά???
--- Quote from: jSkyline on June 17, 2011, 10:43:29 PM ---Εχει μορφη υποδειξης προς εμας να τηρήσουμε τους κανονισμους ??? Η απλα προασπίζεσαι τους κανονες του mymx5 ???
--- End quote ---
Πάντως, ούτε το πρώτο είναι κακό εφόσον δεν γίνεται με κακία, ούτε το δεύτερο αποκλείεται, έτσι δεν είναι; ;)
--- Quote from: iktos_gia_ton gabi on June 17, 2011, 06:28:16 PM ---Α.. Και για να μην παρεξηγηθεί πάλι το στυλ γραψίματος μου, να πω πως 3 μέρες αφού με κάνανε ban πέτυχα μέλος του εδώ φόρουμ και μάλιστα ιδρυτικό κατά τα λεγόμενα του -δεν έχω λόγω να μην τον πιστέψω- (Κωσταντίνος αν δεν κάνω λάθος, με nd με subaroζαντες). Στάμάτησα, χωρίς να γνωριζόμαστε και πιάσαμε μπουρ-μπουρ χαράματα και ενώσο το σάντουιτς μου κρύωνε -πράγμα αδιανόητο για μένα αφού είμαι λαίμαργος μέχρι θανάτου- του είπα ότι σε ξέρω από το φόρουμ και κουβεντιάσαμε. Αυτά για να δουν κάποιοι ότι ούτε αρνητικό άτομο είμαι ούτε προκατειλημένο.
Τώρα αν κάποιοι είναι θερμόαιμοι και διψούν για διαφιλονικίες δικαίωμα τους, εγώ παρέμεινα πάντοτε ευγενικός αν και ολίγον καυστικός.
--- End quote ---
Εκπληκτικό ποστ. Μάθαμε τη λέξη διαφιλονικία και καταλάβαμε ότι η μέγιστη θυσία για ένα φόρουμ είναι να αφήσεις το σάντουιτς σου να κρυώσει :llol: :llol:
Το οποίο, επίσης αποδεικνύει ότι είσαι κακός άνθρωπος. Με άλλα λόγια, πάλι καλά που γλίτωσε το ξύλο ο Κών/νος :hilarious:
Τον οποίο και καταγγέλω, αφού έχει στα χέρια του το πρωτο παγκοσμίως Mx5 4ης Γενιάς και δεν το αποκαλύπτει :yawn:
petermx5g7:
Κοκκινο NC με μαύρες ζάντες στον παράδρομο της εθνικής στο ύψος της Βαρυμπόμπης από την BP προς Αγ. Στέφανο, spoumi εσύ ήσουν???
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version