!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
spoumi:
--- Quote from: petermx5g7 on June 18, 2011, 04:14:34 PM ---Κοκκινο NC με μαύρες ζάντες στον παράδρομο της εθνικής στο ύψος της Βαρυμπόμπης από την BP προς Αγ. Στέφανο, spoumi εσύ ήσουν???
--- End quote ---
yes it is... το πατήσαμε λίγο στην γλιστροστροφούλα? :P
μόλις γύρισα πάλι από τον ίδιο δρόμο και αυτή τη στροφούλα την τιμάω κάθε φορά :)
GENERAL:
--- Quote from: spoumi on June 18, 2011, 04:57:40 PM ---
--- Quote from: petermx5g7 on June 18, 2011, 04:14:34 PM ---Κοκκινο NC με μαύρες ζάντες στον παράδρομο της εθνικής στο ύψος της Βαρυμπόμπης από την BP προς Αγ. Στέφανο, spoumi εσύ ήσουν???
--- End quote ---
μόλις γύρισα πάλι από τον ίδιο δρόμο και αυτή τη στροφούλα την τιμάω κάθε φορά :)
--- End quote ---
Πολυ καλη στροφη οντως αλλα εαν δεν εχεις καποιον να σε βοηθαει στο να σου λεει εαν ειναι ελευθερος ο δρομος τοτε μπορει να καταντησεις σαντουιτς με τον αλλον που ερχετε!!!
ΥΓ. Σπυρο επρεπε να ειχες ερθει χθες Σεσι να γουσταρες λιγο!!! :yeah: :yeah:
spoumi:
Χάρη άλλη στροφούλα λέμε που απλά περνώντας την πάς με το πλάι.. εκεί έχεις και ορατότητα και όλα.. Σέσι έχω πάνω από χρόνο να πάω.. Τώρα το καλοκαίρι όμως λόγω θερμοκρασιών δν ξέρω πόσο αξίζει.. είναι και μακριά.
GENERAL:
--- Quote from: spoumi on June 18, 2011, 05:34:28 PM ---Χάρη άλλη στροφούλα λέμε που απλά περνώντας την πάς με το πλάι.. εκεί έχεις και ορατότητα και όλα.. Σέσι έχω πάνω από χρόνο να πάω.. Τώρα το καλοκαίρι όμως λόγω θερμοκρασιών δν ξέρω πόσο αξίζει.. είναι και μακριά.
--- End quote ---
Αλλη στροφουλα λες...??? Ποτε θα βρεθουμε αγαπητε Σπυρο??? Οσο για τις θερμοκρασιες στο Σεσι καλοκαιριατικα εαν πας αργα απογευμα ειναι μια χαρα αρκει να μην εισαι μεσα στην "πιστα" 2 ωρες συνεχως. Λιγο, βγαινεις, ξανα λιγο, ξανα βγαινεις και ετσι ολα καλα!!!
petermx5g7:
--- Quote from: spoumi on June 18, 2011, 04:57:40 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Ε ναι αυτή την στροφή και γω την τιμάω πάντα!! Μα είναι σαν να σου λέει με το πλάι, με το πλάι :P :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version