!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
jSkyline:
--- Quote from: option-D on June 17, 2011, 06:09:53 PM ---
--- Quote from: iktos_gia_ton gabi on June 17, 2011, 05:59:13 PM ---
--- Quote from: iraklis m on June 17, 2011, 05:06:41 PM ---Αχιλλεα!!!!! τα θελω τα αλεξηλια..... :exaclty:
--- End quote ---
Τον έχω προλάβει, και έχω ήδη κλείσει ραντεβού εδώ και 4 ώρες να πάω να τα πάρω αύριο από το κολωνάκι.
Λυπάμαι. :nono:
Γαβριήλ ο εξόριστος.
--- End quote ---
Επιτρέπεται να μπαίνει κάποιος με δύο λογαριασμούς; :????:
--- End quote ---
Η ερωτηση σου σε τι ακριβως αποσκοπει ??? Εχει μορφη υποδειξης προς εμας να τηρήσουμε τους κανονισμους ???
Σκεφτεσαι να φταξεις μηπως δευτερο λογαριασμο για ωρα αναγκης και θες να μαθεις αν επιτρεπεται ??? Η απλα προασπίζεσαι τους κανονες του mymx5 ???
--- Quote from: iktos_gia_ton gabi on June 17, 2011, 06:28:16 PM ---Α.. Και για να μην παρεξηγηθεί πάλι το στυλ γραψίματος μου, να πω πως 3 μέρες αφού με κάνανε ban πέτυχα μέλος του εδώ φόρουμ και μάλιστα ιδρυτικό κατά τα λεγόμενα του -δεν έχω λόγω να μην τον πιστέψω- (Κωσταντίνος αν δεν κάνω λάθος, με nd με subaroζαντες). Στάμάτησα, χωρίς να γνωριζόμαστε και πιάσαμε μπουρ-μπουρ χαράματα και ενώσο το σάντουιτς μου κρύωνε -πράγμα αδιανόητο για μένα αφού είμαι λαίμαργος μέχρι θανάτου- του είπα ότι σε ξέρω από το φόρουμ και κουβεντιάσαμε. Αυτά για να δουν κάποιοι ότι ούτε αρνητικό άτομο είμαι ούτε προκατειλημένο.
Τώρα αν κάποιοι είναι θερμόαιμοι και διψούν για διαφιλονικίες δικαίωμα τους, εγώ παρέμεινα πάντοτε ευγενικός αν και ολίγον καυστικός.
--- End quote ---
Βασικα NC ειναι το αμαξι του Κων/νου, επισης, απαγορευεται να εχεις 2 λογαριασμους, θεωρω αστειο να λες οτι δεν σου αρεσει αυτο το φορουμ και να επιστρεφεις, χανεις ετσι την αξιοπρεπεια και την αξιοπιστια σου.
option-D:
Ωχ, με τσάκωσες.. :???:
Ετοιμάζω δεύτερο λογαριασμό με username: mariamandalena..
Manolis:
Παλιόπαιδο έκανες εμένα τον μαστρο-Αντώνη και τον μπαρμπα-Νέκο να θυμηθούμε τα νιάτα μας...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GTR4qko64_o[/youtube]
simkoz:
--- Quote from: Manolis on June 18, 2011, 01:30:48 AM ---Παλιόπαιδο έκανες εμένα τον μαστρο-Αντώνη και τον μπαρμπα-Νέκο να θυμηθούμε τα νιάτα μας...
--- End quote ---
Κι εγώ πρόεδρε, κι εγώ το ξέρω το τραγουδάκι αυτό...
--- Quote from: Basilmx5 on June 17, 2011, 07:02:23 PM ---Γ4μησ3τα εχω καιρο να φαω κ θελω να τα τσακισω... αλλα κ βαριεμαι :)
--- End quote ---
Τι καιρό και μ@λ@κίες ρε, εγώ 7 μήνες στεγνός με λιωμένο τυρί. Ας είναι καλά το Μεξικό που δοκίμασα και αληθινό τάκος, γκουακαμόλε κλπλ.
Ο γύρος πίτα παραμένει με διαφορά μπροστά βέβαια
Στέλιος - fess:
Και πολλοί άλλοι :hello: το ξέρουμε το τραγουδάκι, κυρ πρόεδρα κι ας κάνουμε τις πάπιες...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version