!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
Manolis:
Ρε Α. ειλικρινά δεν βαρέθηκες τόσο καιρό να πιάνεσαι από την κάθε λέξη για να σχολιάσεις πικρόχολα?
Μιά στο τόσο έχει το χαβάλε του,αλλά παντού και πάντα τα ίδια και τα ίδια,δεν βλέπεις ότι σε κάνουν
να γίνεσαι χειρότερος από όσα και όσους κοροιδεύεις?
Η περίπτωσή σου χρήζει ψυχιατρικής μελέτης :girlie:
mx5mk1:
..... ήθελα να ξερα ποιος εκανε αυτό το thread sticky.............. :exaclty: :tease:
spoumi:
Με τους διαχωρισμούς και τις συγχωνεύσεις μπορεί να γίνει κατά λάθος χωρίς να το κάνει κάποιος..
Αμέσως μη χάσετε.. :tease:
nmwisima:
--- Quote from: Manolis on April 19, 2011, 01:58:39 PM ---Ρε Α. ειλικρινά δεν βαρέθηκες τόσο καιρό να πιάνεσαι από την κάθε λέξη για να σχολιάσεις πικρόχολα?
Μιά στο τόσο έχει το χαβάλε του,αλλά παντού και πάντα τα ίδια και τα ίδια,δεν βλέπεις ότι σε κάνουν
να γίνεσαι χειρότερος από όσα και όσους κοροιδεύεις?
Η περίπτωσή σου χρήζει ψυχιατρικής μελέτης :girlie:
--- End quote ---
Όποιος παρακολουθεί ενδελεχώς το φόρουμ, όπως εσύ, θα έπρεπε να έχεις δει ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Δεν σχολιάζω το 99% των πραγμάτων που γράφει ο, εκτός φόρουμ συμπαθέστατος Δημήτρης, παρότι σε αντίστοιχο ποσοστό με βρίσκουν αντίθετο.
Δοκίμασα να του πω τη γνώμη μου για τα πιστεύω του, την ασφάλειά του και άλλα σοβαρά θέματα, όλοι είδαμε τι έγινε και επισήμως έχω παραιτηθεί.
Μπορείς να ελέγξεις την παρουσίασή του, την αλάφρωση βάρους, το Λίπτον και ένα κάρο άλλα για να δεις ότι δεν ασχολούμαι.
Η πλάκα πρέπει να διαχωρίζεται, όπως σωστά λες, αλλά το παραπάνω σχόλιό μου δεν ήταν καθόλου αστείο,
δυστυχώς κάτι που παρατήρησα και το έγραψα σοβαρά.
Α.
mx5mk1:
δεν πειράζει αγαπητοί φίλοι, ακόμα και αν κάποιος γράψει ή πει κάτι παραπάνω ............ όλοι το έχουμε κάνει αυτό άλλωστε ! :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart:
σε όλο το mymx5 :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version