!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
simkoz:
^^^ γιατί δεν πήρες Μ3 τότε που σε είχα σταυρώσει, μου λες;
mx5mk1:
--- Quote from: simkoz on April 18, 2011, 11:45:39 PM ---^^^ γιατί δεν πήρες Μ3 τότε που σε είχα σταυρώσει, μου λες;
--- End quote ---
Σίμο μου, δεν αρκεί να την αγοράσεις, πρέπει να είσαι σε θέση και να τη συντηρήσεις (αυξημένη ασφάλεια, τέλη, κατανάλωση, κόστος SERVICE, τεκμήρια (δεν ξέρεις τι νόμο θα βγάλουν αύριο...)....)
Πρόσφατα μου πρότεινε ένας συγγενής μου να ανταλλάξω το 120i για Μ3 smg 2004 και αρνήθηκα.....
dimsabas:
--- Quote from: mx5mk1 on April 18, 2011, 09:32:17 PM ---
--- Quote from: XrhstosZ on April 18, 2011, 08:11:30 PM ---
--- Quote ---This is very important to reduce the weight as much as possible on an M car , because every kilogram that you don't need to accelerate that you don't need to slow down that makes a car better.
--- End quote ---
Dimsabas της BMW :)
--- End quote ---
:exaclty:
::-
γιατί σκεφτόμαστε το ίδιο άραγε? ;)
--- End quote ---
Ναι, για αυτό ζυγίζει 1680+ κιλά τη στιγμή που έχει τον ελαφρύτερο V8 σε αυτοκίνητο παραγωγής... :tanevramou: :tanevramou: :tanevramou:
mx5mk1:
--- Quote from: dimsabas on April 19, 2011, 08:38:04 AM ---
--- Quote from: mx5mk1 on April 18, 2011, 09:32:17 PM ---
--- Quote from: XrhstosZ on April 18, 2011, 08:11:30 PM ---
--- Quote ---This is very important to reduce the weight as much as possible on an M car , because every kilogram that you don't need to accelerate that you don't need to slow down that makes a car better.
--- End quote ---
Dimsabas της BMW :)
--- End quote ---
:exaclty:
::-
γιατί σκεφτόμαστε το ίδιο άραγε? ;)
--- End quote ---
Ναι, για αυτό ζυγίζει 1680+ κιλά τη στιγμή που έχει τον ελαφρύτερο V8 σε αυτοκίνητο παραγωγής... :tanevramou: :tanevramou: :tanevramou:
--- End quote ---
Δημήτρη, είσαι απίστευτος φίλε μου :P :giveheart:
nmwisima:
--- Quote from: mx5mk1 on April 19, 2011, 09:24:06 AM ---
--- Quote from: dimsabas on April 19, 2011, 08:38:04 AM ---Ναι, για αυτό ζυγίζει 1680+ κιλά τη στιγμή που έχει τον ελαφρύτερο V8 σε αυτοκίνητο παραγωγής... :tanevramou: :tanevramou: :tanevramou:
--- End quote ---
Δημήτρη, είσαι απίστευτος φίλε μου :P :giveheart:
--- End quote ---
To απίστευτο είναι ότι τα τελευταία δυο χρόνια δεν έχει (παρά)δεχτεί καμία παρατήρηση ή σχόλιο θετικά,
παρά έχει αμφισβητίσει τους πάντες και τα πάντα, από την εξέλιξη της BMW M -που ειναι το ασήμαντο- μέχρι την κοινή λογική.
Α.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version