!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
Basilmx5:
Fight Fight Fight Fight Fight Fight Fight Fight Fight Fight
Manolis:
--- Quote from: nmwisima on April 19, 2011, 02:36:42 PM ---
--- Quote from: Manolis on April 19, 2011, 01:58:39 PM ---Ρε Α. ειλικρινά δεν βαρέθηκες τόσο καιρό να πιάνεσαι από την κάθε λέξη για να σχολιάσεις πικρόχολα?
Μιά στο τόσο έχει το χαβάλε του,αλλά παντού και πάντα τα ίδια και τα ίδια,δεν βλέπεις ότι σε κάνουν
να γίνεσαι χειρότερος από όσα και όσους κοροιδεύεις?
Η περίπτωσή σου χρήζει ψυχιατρικής μελέτης :girlie:
--- End quote ---
Όποιος παρακολουθεί ενδελεχώς το φόρουμ, όπως εσύ, θα έπρεπε να έχεις δει ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Δεν σχολιάζω το 99% των πραγμάτων που γράφει ο, εκτός φόρουμ συμπαθέστατος Δημήτρης, παρότι σε αντίστοιχο ποσοστό με βρίσκουν αντίθετο.
Δοκίμασα να του πω τη γνώμη μου για τα πιστεύω του, την ασφάλειά του και άλλα σοβαρά θέματα, όλοι είδαμε τι έγινε και επισήμως έχω παραιτηθεί.
Μπορείς να ελέγξεις την παρουσίασή του, την αλάφρωση βάρους, το Λίπτον και ένα κάρο άλλα για να δεις ότι δεν ασχολούμαι.
Η πλάκα πρέπει να διαχωρίζεται, όπως σωστά λες, αλλά το παραπάνω σχόλιό μου δεν ήταν καθόλου αστείο,
δυστυχώς κάτι που παρατήρησα και το έγραψα σοβαρά.
Α.
--- End quote ---
Στο ότι δεν ασχολείσαι δεν έχω κάτι παραπάνω να γράψω πέραν του προηγούμενου σχολίου μου..
--- Quote from: Manolis on April 19, 2011, 01:58:39 PM ---Η περίπτωσή σου χρήζει ψυχιατρικής μελέτης :girlie:
--- End quote ---
Το να γράφεις την άποψη σου δεν είναι κακό,το να είσαι εμπαθής όμως τουλάχιστον στα δικά μου μάτια κατάντησε κουραστικό..
Τεσπά γκρίνια τέλος για σήμερα :grrrrrr:
simkoz:
Βασίλη η λάσπη δεν μου αρέσει. Βρες βρε μια με ζελέ καλύτερα για τα κορίτσια
Basilmx5:
--- Quote from: simkoz on April 19, 2011, 05:02:19 PM ---Βασίλη η λάσπη δεν μου αρέσει. Βρες βρε μια με ζελέ καλύτερα για τα κορίτσια
--- End quote ---
Kαλυτερα?
simkoz:
Σαφώς (αν και για να γκρινιάξω κι εγώ αυτά είναι φρούτα κι όχι ζελές)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version