!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
nikospaga:
Έχεις δίκαιο σε αυτά που λες. Οι τιμές που δίνουν είναι οι ανώτατες. Όταν θα χρειαστεί, γίνεται εκείνη τη στιγμή εκτίμηση με ανώτατο το προαναφερθέν ποσό.
luigid:
Μονα ζυγα,μονοζυγα!
Αυτο ειναι το συστημα που χρησιμοποιουν οι ασφαλιστικες.Παντα θα κοιτανε να σε ριξουν οσο και οπου μπορουν.
Μια χρησιμη υπηρεσια ειναι η ΔΕΙΑ.Διευθυνση Εποπτειας Ιδιωτικης Ασφαλισης.Αχρειαστη να ειναι αλλα αν χρειαστει μπορει να λυσει διαφορα θεματα που συνηθως οι ασφαλιστικες κοιτουν να ριξουν τον πελατη.
arvani:
Καλησπέρα παίδες,
Και εγώ στις επόμενες 10 ημέρες πρέπει να ανανεώσω, και μάλλον από την Anytime (360/ετήσιο) θα πάω μάλλον προς Interasco ή Interlife. Και οι 2 παρέχουν τις ίδιες καλύψεις με την διαφορά ότι η Interlife έχει κάλυψη για αερόσακους () και εξαιρεί ζημιές σε κουκούλα. Η Interasco δεν αναγράφει τίποτα από τα παραπάνω οπότε δεν έχω ιδέα τι γίνεται στην περίπτωση της.
Και στις 2 περιπτώσεις η τιμή είναι ~20% κάτω από Anytime.
Σχετικά με την αξία του αυτοκινήτου, τα default που δίνει το Insurance Market είναι ~4Κ, το οποίο είναι εξαιρετικά περίεργο.
Κατόπιν επικοινωνίας μαζί τους, μου είπαν ότι αν προκύψει ολική κλοπή αυτοκινήτου η τιμή που θα ψάξει η ασφαλιστική θα είναι η τρέχουσα (car.gr) η οποία όμως και δεν θα μπορεί να υπερβαίνει την αξία του συμβολαίου. Σε κάθε περίπτωση όσο μεγαλύτερο ποσό δηλώσεις στο συμβόλαιο σου, πάνω από την τρέχουσα της αγοράς, μόνο επιπλέον κόστος για τα ασφάλιστρα είναι αφού δεν θα τα πάρεις σε περίπτωση ολικής κλοπής.
Οπότε εγώ λέω να βάλω ~7.5Κ.
Αν έχει κανείς εικόνα από Interasco, Interlife θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για την επιλογή μου!
Thx
Chris
Alex:
Για hellas direct, έχουμε feedback?
Θέλω οπωσδήποτε να κάνω ασφάλεια απόψε γιατί στο κωλοχανείο που ζούμε μπορεί να μου ρθει και κανα κοστούμι που φαίνεται ανασφάλιστο από την διασταύρωση που κάνουν
Gas21:
Εγω αλλαξα φετος απο anytime σε hellas direct, παρόλο που ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος απο την anytime.
Η Hellas Direct έδινε όμως μεγαλύτερο ασφαλιζόμενο κεφάλαιο και παραλληλα χαμηλότερα ασφάλιστρα.Κατα τ' αλλα ίδιες παροχές.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version