!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Nettos:
Hellas Direct έκανα πριν 3 μήνες μικτή. Ηταν απο τις λίγες ασφαλιστικές που μου έδιναν αυτή τη δυνατότητα. Βεβαια απο ότι είδα δεν καλύπτει σκίσιμο κουκούλας. Τοτε που έκανα, συμπλήρωνες κωδικό έκπτωσης, 《praktiker》 και είχες μια έκπτωση της τάξης του 15%. Δες μήπως ισχύει και τώρα....
gmat:
Ατλαντικη ένωση παλιότερα στο οπελ μου τη κουκούλα μου την πέρασαν στις κακόβουλες ενέργειες. Βέβαια και εκεί η παλαιότητά και τρέχουσα εμπορική αξία έπαιζαν το ρόλο τους γτ η κουκούλα τότε είχε 5000 γνήσια και θα μου το βγαζαν ολική οπότε και έφτιαξα νέα από την αρχή 2300 και δεν πλήρωσα κάτι επί της ουσίας. Άρα δείτε το σενάριο να έχετε κάλυψη κακοβουλων ενεργειων.
Όσον αφορά το mazda Allianz μικτή με απαλλαγή 300 και κεφάλαιο 7500. Θεωρητικά το ασφαλίζω λιγότερο από ότι πιάνει ένα 08 fl phrt αλλά επειδή έχω κάνει wrapping δε μπορώ να περάσω από έμπειρο γνώμονα για αύξηση τιμής. Το χώ κάνει ήδη μια φορά γτ οι ασφαλιστικές πέραν από το car κτλ κτλ έχουν to iad eurotax και περνάνε αξίες. Εκεί να έχετε μια εικόνα ένα mx5 του 08 με υφασμάτινη έχει υπολλειματικη κοντά 4500... Allianz δεν τους έχω χρειαστεί αλλά οκ θεωρώ ότι είναι κορυφή. Μικτή το 6μηνο 278 με εταιρική έκπτωση αλλιώς κοντά στα 470 πρέπει να είναι...
retro007:
Καλησπέρα παιδιά, :hello:
Μπορει κάποιος να με βοηθήσει στο ερωτημα: Ποιά ασφαλιστική να επιλέξω;
Θα ήθελα αν γίνεται:
1) Η ασφάλεια να περιλαμβάνει αποζημίωση για την κουκούλα
2) Αν γίνεται (αν και απ'ότι διάβασα στο τρέχον νήμα, δε γίνεται) να ασφαλίσω στο αυτοκίνητο για κλοπή (μερική/ολική) για μεγαλύτερη αξία απο ότι η "τυπική" αντικειμενική αξία του αυτοκινήτου.
Γενικά (σε άλλα αυτοκίνητα) χρησιμοποιώ την anytime και ειμαι σε γενικές γραμμες ευχαριστημένος. Ρώτησα επίσης ασφαλιστη της Allianze και μου είπε οτι δεν υποστηρίζεται ούτε το (1) ούτε το (2).
Οποιαδήποτε γνώμη/γνώση επι του θέματος θα μου ήταν πολυ πολυ χρήσιμη.
Ευχαριστω για τον χρόνο σας!!
gianic:
Απο ότι ξερω η Anytime καλυπτει και την κουκουλα και οι τιμες στην κλοπη ειναι σωστες σε γενικες γραμμες. Και παραπανω να σου βαλει καποιος φιλος σου σε αλλη ασφαλιστικη θα παρεις παλι μια τιμη της πιατσας αν ερθει η "κακια" η ωρα
anvas94:
Και η εθνική καλύπτει κουκούλα. Έχει συμβεί στον Νίκο μας
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version