!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Thanasis_:
Συμφωνω μαζι σας... Και γι αυτο το ειπα πιο πανω οτι καποιοι βγαζουν ακρη μια χαρα και καποιοι αλλοι οχι...
Για τους ασφαλιστες και για τον κλαδο γενικοτερα αφηστε το... ειναι λογικο να υπαρχουν κακες εντυπωσεις αφου μεχρι και πριν μερικα χρονια, ασφαλιστης γινοταν οποιοσδηποτε ( χωρις να θελω να θιξω κανεναν) και οι περισσοτεροι απο αυτους μενανε για λιγο καιρο για να τα αρπαξουν και να φυγουν. Υπαρχουν πολλα τετοια παραδειγματα... Γι αυτο και στον Ελληνα η λεξη ασφαλιστης του δημιουργει αρνητικες εντυπωσεις. Τα τελευταια περιπου 5 χρονια παει καπως να ξεκαθαρισει το σκηνικο με ευρωπαικες νομοθεσιες κτλ.
Συμφωνω οτι στο κομματι των αυτοκινητων το direct βοηθαει, υπαρχει κοσμος που βολευεται και βγαζει ακρη, ομως υπαρχει και κοσμος που εχει αρνητικες εντυπωσεις.
Οπως και να εχει και τα δυο (direct και ασφαλιστες) εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους, οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ μου ο καθενας βλεπει τι τον συμφερει και αποφασιζει.
Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
VasmaV:
Με την "ευκαιρία" της πρόσφατης κλοπής του SX4 που είχα στην κατοχή μου, οφείλω να πω ότι η άψογη συνεργασία μου με την AIG μετά το συμβάν, καθώς και το γεγονός ότι με αποζημίωσαν στο 100% της αξίας του συμβολαίου μου, περίπου 40μέρες μετά την κλοπή, χωρίς πολλά πολλά και χωρίς κανένα παζάρι ή έκπληξη, με υποχρεώνει να την προτείνω ανεπιφύλακτα.
:good:
gianic:
Εγω απο τοτε που εκανα Anytime τα τελευταια 5-6 χρονια νομιζω +κατι παραπανω εχει ηρεμησει το κεφαλι μου. Ατοκες δοσεις, αμεση εξυπηρετηση, οδικη βοηθεια σε λιγοτερο απο μιση ωρα και παντα μου δινουν τις καλυτερες τιμες.
Επισης προτιμω να μιλαω με το τηλεφωνικο κεντρο οι οποιοι ειναι ευγενικοτατοι και εξυπηρετικοτατοι παρα με εναν ασφαλιστη(συνηθως γνωστο κι ολας) που παιζει χαλασμενο τηλεφωνο.
Τα παραπανω ισχυουν εννοειται μονο για τις ασφαλειες αυτοκινητου για να μη θαβουμε και τελειως το επαγγελμα. Στις ασφαλειες ζωης ειναι αλλο το εργο και φυσικα παιζει μεγαλο ρολο ο ασφαλιστης.
HarryB:
Κυριοι, και ετσι κερδιζονται πελατες. Ερωτηση, σε τετοια περιπτωση (μακρια απο εμας), και αν η δηλωθεισα εμπορικη αξια ειναι πανω απο την μεση αξια μεταχειρισμενου, τι γινεται? Υπαρχει καποιος τροπος να δηλωθουν μετατροπες και αξια τους ουτως ωστε να αποζημιωθουν απο την ασφαλιστικη?
Skyggedans:
Εφόσον τις δηλώσεις και προσκομίσεις τις αποδείξεις αγοράς τους, ναι, συνυπολογίζονται στο ποσό προς αποζημίωση - κυρίως σε περίπτωση στραβής και αφού θες να διεκδικήσεις τα παραπάνω χρήματα από αυτά που σου δίνει η ασφαλιστική.
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση μερικής κλοπής.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version