!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (136/169) > >>

nmwisima:
Κι εγω HD εχω.

Οταν μου ανοιξαν το ΝΑ κάναν τους Αλεκους με την κουκούλα και με τα κλεμμένα.

Skyggedans:

Καλά, όταν είχες ακόμα το ΝΑ, είχε έρθει η HD Ελλάδα;...
 Για την μερική κλοπή τους, τα έχουμε ξαναγράψει, ότι ισχύει δηλαδή και σε αρκετές άλλες ασφαλιστικές. ΔΕΝ ασφαλίζει κουκούλα - ζημιά ή ολική καταστροφή της, παρά μόνο σε περίπτωση ολικής καταστροφής του αυτοκινήτου (χαρακτηρισμός). Αλλά για αποζημίωση κλοπιμαίων, αποζημιώνει κανονικά, με την απαλλαγή που έχει ως κάλυψη στο ασφαλιστήριο.

Spiros_53:
Να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο. Ποιες είναι οι κυρώσεις για ανασφάλιστο όχημα? Είχα φάει κλήση για ασφάλεια στο μηχανάκι, η οποία πληρώθηκε όλο το ποσό (δεν γινόταν και αλλιώς το μισό σε 10 μέρες κλπ) και τώρα μετά από 1 χρόνο ηρθε χαρτί για δικαστήριο  :???

Wtf?!

tzitzo:
Φίλος μου με μηχανάκι, έδωσε την κλήση ολόκληρη στην εφορία (όπως λες όλο το ποσό)  και με από 5 μήνες δικαστήριο.  Στο δικαστήριο πλήρωσε 300 €. Οπότε, καλή επιτυχία...

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

selito:
Παίδες σε μια εβδομάδα "σκάει" ένα θέμα που είχα αφήσει στο ντουλάπι! :P

Ερώτηση...τελικά η anytime αξίζει? η χρηματική διαφορά με την προσφορά της τωρινής μου ασφαλιστικής είναι κοντά 200ευρώ..(αν συγκρίνουμε το "όλα πλην μεικτής της ΑΧΑ με το Value πακέτο της anytime)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version