!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (137/169) > >>

mx5silver:
δεν ξερω για αλλες ασφαλιστικες, δεν εχω ψαξει και βαριέμαι κιολας να το κανω....
με την anytime εχω κανει 12μηνο συμβολαιο και το πληρωνω σε 12 ατοκες μηνιαίες δοσεις με πιστωτικη. περιπου 32ευρα τον μηνα
ανανεώνεται μονο του κάθε χρονο εκτος και αν ζητήσεις να μην ανανεωθει,  και επισης είναι κατι τις πιο φτηνο κάθε χρονο λογω της μειωσης της αξιας του αυτοκινητου....

selito:
Σε περίπτωση ατυχήματος (χτύπα ξύλο) έχει κανείς εμπειρία? είναι εύκολο να "ξεμπερδέψεις" μέσω του τηλ. κέντρου?

Την αξία του οχήματος την βάζεις όσο θέλεις εσύ? ή στην βάζουν αυτοί (αν ναι με τι κριτήριο) ?

mx5silver:
2 φορες που επρεπε να επικοινωνήσουμε δεν ειχαμε πρόβλημα.
σε περιπτωση ατυχήματος σου ανοιγουν φακελο, οποτε ζητος τον αριθμο του φακελου σου κι δεν υπαρχει μπερδεμα.
ο γερανος που χρειαστηκε να ερθει, εφτασε σε μιση ωρα

οταν συμπληρωνεις την ηλεκτρονικη αιτηση σε ρωτάει τι ποσο να ασφαλιστει το αμαξι.
αναλογα με την μαρκα και το μοντελο σου δινει ένα "παραθυρο". πχ λεμε τωρα, από 6000-11000.
αν το ασφαλισεις για 6000 θα είναι πιο φτηνη η ασφαλεια, αν το ασφαλισεις για 11000 θα είναι αναλογα πιο ακριβη...

οπου και να ασφαλιστεις βαλε και νομικη καλυψη :good:

saldale:
Και εγώ anytime έχω εδω και ένα χρόνο. Στα υπέρ της το παρακάτω.

Σημειώνεται ότι για οχήματα ανοικτού τύπου (cabrio), ισχύει απαλλαγή €300 για τυχόν ζημιές που θα υποστεί η κουκούλα κατά την προσπάθεια της κλοπής.

selito:
Πέρφεκτ!
Για anytime με κόβω και εμένα!!

Thanks guys  ;D  :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version